Freelance Tekstforfatter

Brug for en Billig Freelance Tekstforfatter? Vi har mere end 23 års erfaring i online synlighed

Brug for tekster?

I mere end 25 år

har vi lavet professionelle hjemmesider og hjulpet vores kunder med at være synlige på nettet på den rigtige og mest professionelle måde. 

En af vores vigtigste services er tekstforfatning på freelance-basis.

Hvad kan vi?

professionel tekstforfatning

Copywriting

Copywriting betyder kort sagt tekstforfatning, og det er kernen i vores tilbud om tekstforfatning her.

professionel tekstforfatning

Korrekturlæsning

Er du ikke helt skarp i kommareglerne, eller hvordan man bruger nutids-r? Hvordan forkorter man ‘blandt andet’ korrekt?

professionel tekstforfatning

Hjemmesidetekster

Udarbejdelsen af hjemmesidetekster er en vigtig komponent i de services, vi tilbyder inden for tekstforfatning.

professionel tekstforfatning

Produkttekster

Gode produkttekster til hjemmeside eller webshop er ligesom hjemmesidetekster et vigtigt redskab at pleje relationen til både eksisterende og nye kunder med

professionel tekstforfatning

SEO tekster​

SEO er et begreb indenfor online marketing, der vinder mere og mere frem på markedet – men det er et uhyre vigtigt og centralt begreb

professionel tekstforfatning

Oversættelser

Står du med et behov for at få oversat din hjemmeside til et andet sprog, vil du gerne publicere en vigtig udenlandsk artikel på din blog på dansk og har du glemt dit tyske fra skolen?

professionel tekstforfatning

Linkbuilding artikler

At få en dygtig tekstforfatter til at skrive linkbuilding-artikler for dig og din virksomhed er en uundværlig investering i SEO, om vi har været inde på tidligere.

professionel tekstforfatning

Transskribering

Transskribering betyder at omdanne noget til ord. Ordet stammer fra af det latinske ord transcribere.

Hvem er vores kunder?

Vors kunder dækker mange erhverv. Det er lige fra vindmølle producenter, til frisører, den lille fisker, mindre virksomheder, og til den større erhvervsdrivende. Ingen kunder er for store eller små til os.

fiskernes forsikring
danwest
as-scan
tornsberg
hvide sande

SKAL VI VÆRE DIN NÆSTE FREELANCE-TEKSTFORFATTER?

For at din hjemmeside tager sig allerbedst ud, kan det nemlig være en rigtig god idé at benytte sig af en tekstforfatter, der kan hjælpe dig med at producere tekst af professionel kvalitet til din hjemmeside som fx produktbeskrivelser og salgstekster.

Tekstforfatning af høj kvalitet er et yderst vigtigt marketingsredskab på hjemmesider, da det er vigtigt – og i din virksomheds interesse – at få dine produkter og services til at fremstå så appellerende som muligt for potentielle kunder og/eller samarbejdspartnere. Tekstforfatning handler dog ikke ‘bare’ om at skrive godt og fyldestgørende om dine produkter og/eller services, men også at skrive de rigtige tekster, der på sigt giver større afkast. En tekstforfatter er ekspert i at skrive de rigtige tekster og ‘tryllebinde’ fremtidige kunder med overbevisende og fængende ord, der kan betyde alt for ikke bare hvordan din hjemmeside og virksomhed fremstår, men også i sidste ende, hvordan dine salgstal ser ud.

Kort sagt: jo bedre dine tekster er, jo bedre fremstår din virksomhed. Og jo bedre du fremstår, jo flere salg, kliks og likes – og omsætning for dig.

Vi tilbyder freelance-tekstforfatning her hos Apollo Media, og vi står klar til at varetage lige dine behov for skræddersyede tekster til din hjemmeside, kanaler på sociale medier, nyhedsbreve, blog-indlæg o.l. Der er mange fordele ved at hyre en freelance tekstforfatter igennem os. Udover at en freelance tekstforfatter er fleksibel og ofte kan levere indhold af høj kvalitet hurtigt, så er der for dig som kunde ingen binding, og du skal oven i købet ikke varetage store lønudgifter til en fuldtidsansat eller have andre omkostninger som forsikring, ferie eller pension til personale.

Optimer din SEO indsats

Med tekster der er seo optimerede

HVAD KOSTER EN TEKSTFORFATTER?

Prisen på en freelance-tekstforfatter hos os afhænger af hvilken type tekst, du skal have lavet. Der findes som beskrevet tidligere mange forskellige typer af tekstforfatning, der kan variere meget i omfang, hvorfor prisen også er forskellig fra opgave til opgave. I det følgende vil vi beskrive alle vores forskellige services og i beskrivelserne kan du finde stykpris eller estimeret pris, der ofte beregnes pr. ord. Læs mere under hver kategori for en udførlig beskrivelse af vores services, der vil få din hjemmeside til at fremstå så skarpt som muligt.

Vi tilbyder ikke blot salgs- eller produktbeskrivelser, men også tekstforfatning af andre typer tekst som hjemmesidetekster, nyhedsbreve, opdateringer til sociale medier, blog-indlæg, pressemeddelelser, intern kommunikation mm. Med tekstforfatning vil du opleve at flere mennesker vil læse dit nyhedsbrev til ende, klikker på dine opdateringer på sociale medier og deler din hjemmeside – og i sidste ende skaffe dig flere kunder i butikken. Tekstforfatning over hele linien optimerer nemlig dine kommunikationskanaler til omverdenen og fremstiller din virksomhed bedst muligt og vil give positive tal på bundlinjen.

Der er forskellige metoder indenfor tekstforfatning, der er værd at orientere sig i, inden man giver sig i kast med at hyre en freelance tekstforfatter til alt ens tekstarbejde gennem os. Vi står til rådighed for konsultation og kan hjælpe dig med at få løst lige præcist dit behov. Alle vores tilbud på tekstforfatning har alle forskellige styrker og indgangsvinkler til den form for tekst, som du står og har behov for. Der er selvfølgelig mulighed for at hyre en freelance tekstforfatter hos os til de ‘klassiske’ tekstforfatningsopgaver som salgs/produkttekster, ghostwriting, transskribering, oversættelse og korrekturlæsning til optimering af din hjemmeside ‘indadtil’, men vi tilbyder også mere udadrettede ydelser som produktion af originale hjemmesidetekster, SEO-tekster og linkbuilding-tekster, der særligt er målrettet mod din virksomheds synlighed på internetsøgninger.

COPYWRITING

Copywriting betyder kort sagt tekstforfatning, og det er kernen i vores tilbud om tekstforfatning her. Copywriting starter typisk ved 74 ører per ord.

Copywriting’ kunne for den uindviede nemt lyde som en handling, hvor man blot ‘kopierer’ en tekst, men det er langt fra sandheden. ‘Kopien’ (‘copy’) i copywriting refererer til den skrevne tekst, og det er dén, som en tekstforfatter er ekspert i at forfatte med de helt rigtige ord. Dens formål er at overbevise og aktivere modtageren.

Men tekstforfatteren er ikke blot ekspert i flotte formuleringer og sprudlende prosa. En dygtig tekstforfatter kender også til de psykologiske mekanismer, der foregår inden i os alle sammen, inden vi foretager os en handling eller et køb, og tekstforfatteren ved i den forbindelse hvilke knapper, de skal trykke på, hvornår og hvordan.

Copywriting handler nemlig om at skrive de helt rigtige tekster til din virksomhed. Blandt professionelle tekstforfattere tales der ofte om at skrive, sådan at modtageren aktiveres og handler. Og ikke bare som en konventionel ‘handel’: det kan i sidste ende udmunde i et klik på en købs-knap, men også at kunden skriver sig op til dit nyhedsbrev, liker dit opslag på Facebook og deler det med sit netværk. Det kan også være et klik på et link eller en tilkendegivelse af anden slags, der får kunden til at vende tilbage og muligvis sammen med andre potentielle kunder.

Copywriting fungerer nemlig på flere niveauer på en gang: på mikroniveau kan det være et blogindlæg eller en overbevisende salgstekst, der får kunden til at ‘handle’ (om det er et køb eller en anden handling), men på makroniveau har copywriting som formål at skabe godt indhold, der er relevant for kunderne og på sigt opbygger værdifulde relationer til potentielle eller eksisterende kunder, der vender tilbage gang på gang og anbefaler din virksomhed til andre kunder – det vil altså sige, masser af tillid. Og kundernes tillid vil uden tvivl et af de vigtigste elementer for din virksomheds succes over tid.

dennis hansen
Brug for en pris?

Hvorfor vente?
Lad mig lave et tilbud til dig på tekstforfatning

KORREKTURLÆSNING

Er du ikke helt skarp i kommareglerne, eller hvordan man bruger nutids-r? Hvordan forkorter man ‘blandt andet’ korrekt? Ligger du søvnløs om natten over ved e-mail-korrespondance med kunder fulde af stavefejl eller hjemmesider, hvor kommateringen er helt hen i vejret? 

Alle hjemmesider og kanaler på sociale medier – altså de mest essentielle kommunikationskanaler i dag – indeholder store mængder af tekst, hvor fejl nemt kan snige sig ind, selv for de mest trænede skribenter. Alle har derfor behov for et sæt friske øjne, der kan spotte de små fejl og svage formuleringer. Her kommer en korrekturlæser ind i billedet, som hurtigt kan rette op på alle de småfejl, der i sidste ende betyder det helt store for din virksomheds troværdighed og styrke på markedet.

Korrekt kommunikation er nøglen til kunderne, der vil føle sig i sikre hænder, når de ikke irriteres over en tekst spækket med fejl på din hjemmeside – eller i værste fald får et dårligt eller fejlagtigt indtryk af dine produkter og din virksomhed, der kan betyde store problemer på sigt. Med en korrekturlæser sikrer du, at dit budskab fremstår så korrekt og tydeligt som muligt – og du undgår dumme misforståelser eller klager.

En dygtig korrekturlæser er som nævnt tidligere et sæt friske øjne udefra, der ikke har siddet med og kigget dig over skulderen under udarbejdelsen af teksten. En korrekturlæser kommer altid udefra og kan lynhurtigt se de fejl, du selv er blind for. Det er en kæmpe fordel at samarbejde med korrekturlæsere på vigtige tekster på din hjemmeside eller på sociale medier, da de vil kunne arbejde hurtigt og effektivt og har kundens perspektiv som den udefrakommende, der skal ‘overbevises’ til at købe dit produkt eller din service.

Med deres falkeblik kan de forbedre din kommunikation ‘blot’ ved at flytte et par essentielle kommaer. Med en korrekturlæser betaler du for korrekturlæserens ekspertisefelt, eks. de komplicerede danske kommaregler, så du ikke længere skal ligge søvnløs over startkommaerne.

Korrekturlæsning koster normalt 18 øre pr. ord

HJEMMESIDETEKSTER

Udarbejdelsen af hjemmesidetekster er en vigtig komponent i de services, vi tilbyder inden for tekstforfatning. Det er selvfølgelig essentielt for enhver virksomhed at have så gode hjemmesidetekster som muligt – det siger sig selv – der præsenterer ikke bare hvad du sælger eller tilbyder, men også hvilken form for virksomhed, I er, jeres værdier, historie og andre værdifulde informationer for jeres kundekreds.

En god hjemmesidetekst er ikke bare informativ, fejlfri og velformuleret, men appellerer også til lige præcis dine kunder. Som omtalt tidligere, er der flere niveauer inden for tekstforfatning, der er vigtige at orientere sig i.
På mikroniveau opfordrer den gode tekst – her altså din hjemmesides tekster som fx. blog-indlæg, meddelelser og andet – til en form for handling som kunne være et køb, en tilkendegivelse eller et abonnement. Men på makroniveau skaber hjemmesiden relevans og værdi for dine kunder, så de føler et tilhørsforhold til din mission eller din virksomhed – værdifulde relationer – og chancen for, at de vender tilbage igen, er derfor meget høj.Og det kommer med det gode indhold, som en tekstforfatter kan hjælpe dig med.

En god tekstforfatter til hjemmesidetekster har derfor sat sig grundigt ind i din virksomheds behov, mission og det, vi kalder for en ‘appel’. ‘Appel’ kan man forstå som henvendelsen til kunden og kan bedst beskrives som et kendskab til kundens profil, behov, købekraft og smag.

Der er altså forskel på om man sælger produkter til studerende fra hovedstadsområdet eller deres bedsteforældre i Jylland, og det skal afspejles i din hjemmesides tekster. En dygtig tekstforfatter ville kunne hjælpe dig med at målrette din kommunikation til den rette målgruppe og forfatte lige præcis de tekster, som du står og har behov for og du skærper dermed din kommunikation med både eksisterende og fremtidige kunder.

Hjemmesidetekster koster normalt 67 øre pr. ord og ned efter.

dennis hansen

Kom igang nu!

Den typiske leveringstid er 2-3 hverdage. Men ofte hurtigere.

PRODUKTTEKSTER TIL HJEMMESIDE ELLER WEBSHOP

Gode produkttekster til hjemmeside eller webshop er ligesom hjemmesidetekster et vigtigt redskab at pleje relationen til både eksisterende og nye kunder med og en essentiel del af din virksomheds overordnede marketingsstrategi og kommunikation med nutidige og fremtidige kunder.

Gode produkttekster består ikke blot af en udførlig og præcis beskrivelse af det givne produkt, men appellerer også til din kundes profil, behov og smag med brug af de helt rigtige magiske ord, som vores tekstforfattere er eksperter i. En god tekstforfatter er nemlig også en salgsguru, der ved hvilke ord, der sælger en skovl til en handyman og hvilke ord, der sælger børnefamilien en charterferie til de varmere himmelstrøg – og de kan skrive dem sømløst ind i en tekst, der virker naturlig, troværdig og oplysende på én gang.

Det er det vigtigt at forstå, at tekstforfatteren kender til de psykologiske mekanismer, der får os til at købe – og hvis det ikke er køb, er det en anden vigtig handling som at dele eller et godt indtryk, der får én til at vende tilbage en anden gang (og muligvis skaffe dig andre kunder gennem gode anbefalinger!).

Igen er der tale om tekstforfatning på flere niveauer: produktteksterne skal både skabe en handling samt bidrage til en opbygning af en værdifuld relation med kunden, der giver en større kundekreds og dermed et større afkast med tiden for din virksomhed.

Gode produkttekster skal på den ene side altså fremstille dit produkt bedst muligt ved at fortælle en lille troværdig historie om det, som dine kunder kan se sig selv i, men også være en salgstekst, der får en til at trykke ‘køb’ og vende tilbage en anden gang. En tekstforfatter kan skrive den helt rigtige tekst, der balancerer salget, den gode historie og appellen til kunden og booster din virksomhed.

Produkttekster koster normalt 67 øre per ord

Seneste opgaver

SEO-TEKSTER

SEO er et begreb indenfor online marketing, der vinder mere og mere frem på markedet – men det er et uhyre vigtigt og centralt begreb, du må og skal forstå, hvis du gerne vil have at din virksomheds hjemmeside står ud og får mange besøgende. SEO har at gøre med søgemaskiner som Google og Bing: maskiner, vi alle bruger til hverdag, og maskiner, som du skal gøre til din bedste ven.

Kort sagt står SEO for det engelske begreb ‘Search Engine Optimization’ og er et paraply-begreb for forskellige teknikker, der påvirker din virksomheds placering på søgemaskinernes liste ved særlige nøgleord. Hvis din virksomhed har en webshop med sko, er det ikke sikkert at din virksomhed dukker op ved en simpel google-søgning på fx ‘damesko’, ‘løbesko’ eller lignende, da der er mange andre skoforhandlere på nettet. At hyre en tekstforfatter til at skrive SEO-tekster for din virksomhed vil sørge for, at din virksomhed scorer højt på troværdighedsbarometeret hos fx Google, der bruger algoritmer til at finde frem til det bedst mulige søgeresultat for forbrugeren. Og det bedst mulige søgeresultat er det mest ‘troværdige’ i Googles øjne.

Hvordan fungerer SEO-tekster så, spørger du nok dig selv nu. SEO-begrebet dækker over en masse forskellige tekniske detaljer, der kan optimere din hjemmeside, men dit stærkeste kort på hånden er en dygtig tekstforfatter. En dygtig tekstforfatter ved nemlig præcist hvordan en sådan tekst skal opbygges.

En dygtig tekstforfatter vil først lave en søgeordsanalyse for at ramme de rigtige forbrugere og derefter implementere de rette ord i teksten på en naturlig måde, så søgemaskinerne både anser din hjemmeside for at være både troværdig, gennemskuelig, oplysende og brugervenlig nok til at blive rykket op på listen. Og jo højere på listen, din virksomhed står, jo flere besøgere vil du få – og jo flere salg.

SEO-tekster koster normalt 67 øre per ord

OVERSÆTTELSER

Står du med et behov for at få oversat din hjemmeside til et andet sprog, vil du gerne publicere en vigtig udenlandsk artikel på din blog på dansk og har du glemt dit tyske fra skolen? Fortvivl ej – for vi har masser af højest kompetente oversættere og skribenter, der kan skrive fejlfrit på bl.a. engelsk, tysk, fransk og spansk, som var det deres modersmål.

Når man rykker ud på det internationale marked med sin virksomhed er det et minus i bogen hos kunderne, hvis sproget og grammatikken ikke står helt skarpt. Undgå derfor at jokke i spinaten sprogligt eller kulturelt og få hjælp fra vores dygtige tekstforfattere og oversættere, der ved hvordan man navigerer problemfrit i det internationale miljø om det er i Skandinavien eller i Spanien.

Glem bekymringerne over om det var die, der eller das, og få i stedet en af vores professionelle tekstforfattere til at oversætte din tekst til udlandet. Det er værd at investere i professionelle oversættere og dygtige tekstforfattere, da oversættelse ikke altid ‘bare’ er oversættelse af ord på et sprog til et andet, men i høj grad også er et spørgsmål kulturel oversættelse og interkulturel udveksling – når vi siger ‘a’ på det danske marked, siger de måske ‘d’ på det tyske, det franske eller det amerikanske marked, og måske fornærmer eller frastøder man endda nogle potentielle kunder med den forkerte formulering?

Vores dygtige tekstforfattere og oversættere er specialister i hver deres sprog, men sandelig også i den kulturelle kontekst, hvorfor det kan yderst essentielt for din virksomheds succes i udlandet at få hjælp fra kompetente tekstforfattere og oversættere.

Oversættelse koster normalt 98 øre per ord

LINKBUILDING ARTIKLER

At få en dygtig tekstforfatter til at skrive linkbuilding-artikler for dig og din virksomhed er en uundværlig investering i SEO, om vi har været inde på tidligere. SEO er som bekendt en forkortelse for det engelske udtryk ‘Search Engine Optimization’, der er en værktøjskasse af marketingsredskaber, der kan pumpe din hjemmeside op på søgemaskinernes resultater, når kunderne søger på særlige ord i relation til din hjemmeside.

Den rette brug af SEO og linkbuilding giver dig flere besøgende på din hjemmeside og flere kunder i butikken gennem simple, men effektive indgreb gennem f.eks. links. En af metoderne til at få din hjemmeside højere op på listen over søgeresultater på f.eks. Google, er nemlig med linkbuilding-artikler som det kaldes. Hvad er det så? Kort fortalt, så søger Google og andre søgetjenesters algoritmer efter ‘gode anmeldelser’ af hjemmesider, hvilket i den verden f.eks. kan være eksterne links til din hjemmeside fra andre hjemmesider. Det får den til at fremstå bedre, mere professionel, troværdig og anbefalelsesværdig for forbrugeren – så det er bestemt i din interesse at få så mange links som muligt, der peger på din virksomhed!

Med en af vores dygtige og professionelle tekstforfattere kan du få udarbejdet en tekst til publikation på en anden hjemmeside, der indeholder et link til din hjemmeside, hvilket booster din placering på søgemaskinernes tjenester og altså trafik på din hjemmeside. Det vigtigste for en link-building artikel er, at teksten er velskrevet og meningsgivende for læseren og for dit specifikke område. Hvis du sælger sko, kan du ikke bruge et link fra en artikel om haveredskaber til noget som helst. Her har du brug for en af vores dygtige tekstforfattere, der er specialist på dit område, og derfor kan skrive den bedste og mest fyldestgørende artikel, der linker til din hjemmeside og booster antallet af besøgende og kunder i butikken.

Linkbuildingartikler koster normalt 60 øre per ord

TRANSSKRIBERING

Transskribering betyder at omdanne noget til ord. Ordet stammer fra af det latinske ord transcribere. Det er sammensat af flere ord, bl.a. trans-, der betyder “på den anden side af” eller “en ændring til noget andet” og scribere, der blot betyder “at skrive”. Sammensat betyder det altså at skrive for at ændre til noget andet – altså at transformere noget til skrift! Det har at gøre med kommunikation og kan f.eks. være kropssprog eller andre visuelle fænomener, men den mest anvendte transskribering er nok fra tale til skrift. Her er en dygtig tekstforfatter eller transskribent guld værd, der kan spare dig unødvendigt spild af tid og ressourcer og i stedet give dig plads og tid til at kaste dig over vigtigere opgaver.

Mange benytter sig af transskribering ved interviews eller vigtige møder på studiet eller på arbejdet, hvor de i stedet for at notere alt ned i hånden, optager lyden på en form for optager, for senere at transskribere det hele, så man har det som skriftlig dokumentation. Det giver dig frihed til at deltage mere aktivt i mødet/interviewet, men også bedre mulighed for at kunne gå tilbage og tjekke efter senerehen.

En dygtig tekstforfatter, der har specialiseret sig i transskribering, vil kunne arbejde hurtigt og effektivt med det optagede materiale og skabe et perfekt overblik over lydoptagelsen til dig med tydelige angivelser af det sagte, tidskoder, pauser, andet osv., så du ikke selv skal bruge unødvendig tid og kræfter på det tunge manuelle (og kedelige) arbejde, som transskribering er, hvis man ikke er trænet i det. Vores transskribører har trænede ører og fingre og kan lynhurtigt omdanne det, de hører til det skrevne. Brug i stedet din tid mere fornuftigt på vigtigere (og måske også sjovere) ting og sikr dig samtidigt et professionelt og værdifuldt stykke arbejde, som du vil blive glad for i længden.

Transskribering koster normalt fra 30kr per minut lydfil

Vores Kunder Siger

5/5
Allan thyborøn Trawldoor

Lars Rønn Pedersen

Sales | Thyborøn Trawldoors

Et godt samarbejde er, når det hele går op i en højere enhed – helt nede på jorden.
Vi har gennem flere år arbejdet med Apollo Media. Her snakker man et sprog som vi forstår og medarbejderne i Apollo Media har et indgå-ende kendskab til fiskeribranchen. Det er netop sådan et reklamebureau vi har brug for.

Uanset om der snakkes om visitkort, flyers, hjemmeside, SEO eller sågar analytics, så
føler vi os i trygge hænder.

Sammen med vort reklamebureau skaber vi en stærk kommunikation og markedsføring.

5/5
Jakob Jensen

Jakob Jensen

Chef Skipper | Fulton af Marstal

Jeg kan varmt anbefale Apollo Media som har hjulpet os i mange år med en samlet løsning på tryksager, web, markedsføring og mail.

De er ALTID klar med råd og vejledning, og har altid kaffe på kanden, og så leverer de til tiden.
Det er vigtig for en sømand som mig!
-Når skibet sejler, så sejler den altså!

Hos Apollo Media taler de et sprog der passer til kunden, altså de tilpasser sig kundens sprog.

Mine bedste anbefalinger.

5/5

LÆS MERE OM

webshop wordpress

WEBSHOP

Står du med drømmen om din egen webshop? Du har nu chancen for at komme let igang. Vi opsætter en webshop for dig, så den er klar til at du sætter varerne på hylden

webdesign

PROFESSIONELLE HJEMMESIDER

Hos ApolloMedia laver og designer vi unikke hjemmesider. Lige fra simple onepage hjemmesider til flotte virksomheds websites, og endda til gode priser.

webhoteller

WEBHOTEL & DOMÆNER

Vi tilbyder webhotel, og salg af domænenavne til fornuftige priser.
Lad os strikke den helt rigtige webhotel løsning sammen til dig.

Priser på tekstforfatning, korrekturlæsning, seo-tekster mm. starter typisk ved 67 ører, og helt ned til 15 øre per ord. Det varierer meget fra opgave til opgave, så forespørg altid gerne en gratis pris!