HVILKET WEBHOTEL
SKAL JEG VÆLGE?

– det skal vi fortælle dig

Det handler om Sikker, og hurtig hosting

-Men det handler også mindst lige så meget om at du føler dig i sikre hænder.
Der findes rigtig mange billig, men også dyre løsninger på nettet, som tilbyder web hosting til under 10kr i måneden, her er du også fuldstændig overladt til dig selv! Det er du ikke hos os

Vi SIKRER og passer på din hjemmeside for dig

Vi kan ikke lide at du er overladt til sig selv, men ønsker derimod at du kommer trygt fra start, og på bedste vis får skudt din egen hjemmeside i luften.
Det kan du med vores webhotel. Bliv ikke bange. Det betyder ikke at det koster spidsen af en jetjager!
Du kan selv justere hvor meget du vil overlade til os, og hvor meget du selv vil stå for, i forbindelse med hosting af din hjemmeside

Lynhurtige webhoteller, sikrer dig kundernes tålmodighed

Vælger du at lade os passe på dit webhotel, så kan vi garantere dig de bedste omstændigheder:

  • Den Bedste Sikkerhed
  • Hurtig Webhotel, Optimeret til WordPress
  • Daglig Backup
  • Hurtig Betjening og Kundeservice
  • Og meget mere!

Alle vores løsninger er skalerbare – det vil sige man kan til enhver tid, med kort kan opgradere ændre størrelsen på sit webhotel.

Webhosting med mail

Hos os kan du foruden webhotel, også få hostet din mail adresse.
Det kan også være at du slet ikke ønsker en hjemmeside, men blot ønsker at oprette din egen email adresse med dit eget domæne (vi hjælper selvfølgelig også gerne med at registrere dit domæne).
Så er dette selvfølgelig også muligt!
Du bestemmer da selv hvad din side skal hedde.
Det kan også være at du allerede har registreret et domæne, som du vil bruge til mail, webmail eller som domænenavn til hjemmesiden. Så klar vi da også den for dig.
Idag findes der næsten ingen grænser for hvilken type for domænenavn endelse du ønsker at have, lige fra .dk, .com, .net .org .nu .beer .bingo .ceo .eu og mange andre muligheder

Uptime på 99.99%

Hos os har du en ekstrem god OPPE tid på webhotellet.
Det betyder at den altid er live, og dine kunder kan tilgå din hjemmeside.
Og det er uanset belastning. Det er blandt andet sådanne udfald man kan risikere på de andre “gratis” løsninger som mange tilbyder.

Brug for Hurtig & Sikker hosting

Lad mig ringe dig op

Se vores referencer her ->

Vi har samlet lidt forskellige inspirations billeder af hjemmeside løsninger vi har designet og udviklet for vores kunder igennem tiden. Det håber vi kan give dig et indblik eller inspiration til hvad du ønsker af design eller layout til din kommende hjemme side. Alt er muligt men tit er det rart for begge parter at have nogle ideer til hvordan hjemmesiden skal se ud eller fungere.