HVILKET WEBHOTEL SKAL JEG VÆLGE?

En hurtig, sikker og optimeret webhotel til WordPress hjemmesider

Det handler om Sikker, og hurtig hosting

-Men det handler også mindst lige så meget om at du føler dig i sikre hænder.

Der findes rigtig mange billige, men også dyre løsninger på nettet, som tilbyder web hosting til under 10kr i måneden, her er du også fuldstændig overladt til dig selv! Det er du ikke hos os

VI SIKRER OG PASSER PÅ DIN HJEMMESIDE FOR DIG

Vi kan ikke lide at du er overladt til sig selv, men ønsker derimod at du kommer trygt fra start, og på bedste vis får skudt din egen hjemmeside i luften.
Det kan du med vores webhotel. Bliv ikke bange. Det betyder ikke at det koster spidsen af en jetjager!
Du kan selv justere hvor meget du vil overlade til os, og hvor meget du selv vil stå for, i forbindelse med hosting af din hjemmeside

LYNHURTIGE WEBHOTELLER, SIKRER DIG KUNDERNES TÅLMODIGHED

Vælger du at lade os passe på dit webhotel, så kan vi garantere dig de bedste omstændigheder.

Alle vores løsninger er skalerbare – det vil sige man kan til enhver tid, med kort kan opgradere ændre størrelsen på sit webhotel.

Hos os får du med sikker webhosting

WEBHOSTING MED MAIL

Hos os kan du foruden webhotel, også få hostet din mail adresse.
Det kan også være at du slet ikke ønsker en hjemmeside, men blot ønsker at oprette din egen email adresse med dit eget domæne (vi hjælper selvfølgelig også gerne med at registrere dit domæne).
Så er dette selvfølgelig også muligt!
Du bestemmer da selv hvad din side skal hedde.

Det kan også være at du allerede har registreret et domæne, som du vil bruge til mail, webmail eller som domænenavn til hjemmesiden. Så klar vi da også den for dig.
Idag findes der næsten ingen grænser for hvilken type for domænenavn endelse du ønsker at have, lige fra .dk, .com, .net .org .nu .beer .bingo .ceo .eu og mange andre muligheder

Uptime på 99.99%

Hos os har du en ekstrem god OPPE tid på webhotellet. Det betyder at den altid er live, og dine kunder kan tilgå din hjemmeside. Og det er uanset belastning. Det er blandt andet sådanne udfald man kan risikere på de andre “gratis” løsninger som mange tilbyder.
dennis hansen

Skal vi tage en snak?

Det koster ikke noget

LÆS MERE OM

webshop wordpress

WEBSHOP

Står du med drømmen om din egen webshop? Du har nu chancen for at komme let igang. Vi opsætter en webshop for dig, så den er klar til at du sætter varerne på hylden

webdesign

PROFESSIONELLE HJEMMESIDER

Hos ApolloMedia laver og designer vi unikke hjemmesider. Lige fra simple onepage hjemmesider til flotte virksomheds websites, og endda til gode priser.