Ghostwriter

Ghostwriting – Til den rigtige pris

Konkurrencedygtige priser på copywriting

VI HAR SIDEN 1996 VÆRET AKTIVE PÅ NETTET, OG SOLGT OG LEVERET PROFESSIONELLE TEKSTER RIGTIG MANGE KUNDER.

HVAD ER EN GHOSTWRITER?

Ghostwriting er et begreb, der stammer fra forlagsverdenen, men det kan sagtens overføres til mange andre områder. De fleste kender til ghostwriting i den form, hvor fx en kendt erhvervsperson eller stor politiker har fået kreativ skrive-assistance fra en skribent i forbindelse med udgivelsen af deres bøger som selvbiografier, håndbøger og samtalebøger.

De får hjælp fra en kvalificeret skribent, da de typisk ikke har tid til at ‘taste’ hele deres historie selv, men selvfølgelig gerne vil fremstille deres sag eller historie så godt som muligt, når deres navn står på ryggen af bogen.

Men det er ikke kun kendte mennesker, der har brug for ghostwritere. Mere basalt er en ghostwriter blot en tekstforfatter, der skriver en tekst under en andens navn og altså uden at få sit eget på teksten. Det kan bruges til alt fra pressemeddelelser, udtalelser, taler, artikler, ledere og produktbeskrivelser – men det er bare nogle af mulighederne med ghostwriting.

Dygtige ghostwritere kan også overføre flytte mængder af data og informationer som f.eks. artikler, blogindlæg og beskeder mellem platforme og tilpasse dem både modtager og afsender, uden at det virker som om at du har copy-pastet dine meddelelser, men har skrevet et nyt indlæg pr. platform – og det viser engagement og autoritet indenfor dit felt!

HVAD BRUGER MAN EN GHOSTWRITER TIL?

Man kan bruge en ghostwriter til lidt af hvert, da de er dygtige og kompetente tekstforfattere generelt, men ghostwritere er særligt gode til at ramme afsenderens måde at tale på, altså ‘tone’, ‘stil’ og særlige udtryk, en given person ville bruge. Man hyrer derfor typisk en ghostwriter til at få ens egne tekster og ord til at fremstå bedst muligt – som var ghostwriteren en slags troldmand med dine ord, der fremstiller dig bedst muligt.

Ghostwriting er IKKE snyd, som nogle måske ville mene, men det er tværtimod en nem og effektiv måde at optimere din kommunikation på med vores dygtige og kompetente ghostwritere, der sidder klar til at fintune din stemme og dit budskab og komme ud til endnu flere. Med brug af ghostwriting kan du bruge din energi, tid og ressourcer på andre vigtige ting i din sag og overlade kommunikationen til professionelle og specialiserede kræfter.

En dygtig ghostwriter vil også kunne transformere dit indhold fra én platform til en anden uden at gå på kompromis med dit budskab, din autoritet eller indholdet og fremstille din sag med dine ord, men i optimeret form til brug for f.eks. søgemaskiner, hvis algoritmer bestemmer hvor populær og velbesøgt din hjemmeside er.

HVAD KOSTER EN GHOSTWRITER?

Prisen på en ghostwriter afhænger af opgavens omfang.

Det siger sig selv, at der er stor forskel prismæssigt på at få skrevet en hel bog og så at forfatte opslag på LinkedIN eller Facebook.

DIGITAL TEKSTFORFATTER / GHOSTWRITER

Det kan være svært at kende forskel, men hvis du søger du en ghostwriter, kan det også sagtens være, at det nærmere er en copywriter, som du leder efter?

dennis hansen

FÅ ET GRATIS TILBUD PÅ GHOSTWRITING

Den typiske leveringstid er 2-3 hverdage. Men ofte hurtigere.

Vores Kunder Siger

5/5
Allan thyborøn Trawldoor

Lars Rønn Pedersen

Sales | Thyborøn Trawldoors

Et godt samarbejde er, når det hele går op i en højere enhed – helt nede på jorden.
Vi har gennem flere år arbejdet med Apollo Media. Her snakker man et sprog som vi forstår og medarbejderne i Apollo Media har et indgå-ende kendskab til fiskeribranchen. Det er netop sådan et reklamebureau vi har brug for.

Uanset om der snakkes om visitkort, flyers, hjemmeside, SEO eller sågar analytics, så
føler vi os i trygge hænder.

Sammen med vort reklamebureau skaber vi en stærk kommunikation og markedsføring.

5/5
Jakob Jensen

Jakob Jensen

Chef Skipper | Fulton af Marstal

Jeg kan varmt anbefale Apollo Media som har hjulpet os i mange år med en samlet løsning på tryksager, web, markedsføring og mail.

De er ALTID klar med råd og vejledning, og har altid kaffe på kanden, og så leverer de til tiden.
Det er vigtig for en sømand som mig!
-Når skibet sejler, så sejler den altså!

Hos Apollo Media taler de et sprog der passer til kunden, altså de tilpasser sig kundens sprog.

Mine bedste anbefalinger.

5/5

LÆS MERE OM

webshop wordpress

WEBSHOP

Står du med drømmen om din egen webshop? Du har nu chancen for at komme let igang. Vi opsætter en webshop for dig, så den er klar til at du sætter varerne på hylden

webdesign

PROFESSIONELLE HJEMMESIDER

Hos ApolloMedia laver og designer vi unikke hjemmesider. Lige fra simple onepage hjemmesider til flotte virksomheds websites, og endda til gode priser.

webhoteller

WEBHOTEL & DOMÆNER

Vi tilbyder webhotel, og salg af domænenavne til fornuftige priser.
Lad os strikke den helt rigtige webhotel løsning sammen til dig.

Priser på tekstforfatning, korrekturlæsning, seo-tekster mm. starter typisk ved 67 ører, og helt ned til 15 øre per ord. Det varierer meget fra opgave til opgave, så forespørg altid gerne en gratis pris!