Ghostwriter

Ghostwriting – Til den rigtige pris

Vi har siden 1996 været aktive på nettet, og solgt og leveret professionelle tekster rigtig mange kunder. 

Hvad er en Ghostwriter?

Ghostwriting er et begreb, der stammer fra forlagsverdenen, men det kan sagtens overføres til mange andre områder. De fleste kender til ghostwriting i den form, hvor fx en kendt erhvervsperson eller stor politiker har fået kreativ skrive-assistance fra en skribent i forbindelse med udgivelsen af deres bøger som selvbiografier, håndbøger og samtalebøger.

De får hjælp fra en kvalificeret skribent, da de typisk ikke har tid til at ‘taste’ hele deres historie selv, men selvfølgelig gerne vil fremstille deres sag eller historie så godt som muligt, når deres navn står på ryggen af bogen.

Men det er ikke kun kendte mennesker, der har brug for ghostwritere. Mere basalt er en ghostwriter blot en tekstforfatter, der skriver en tekst under en andens navn og altså uden at få sit eget på teksten. Det kan bruges til alt fra pressemeddelelser, udtalelser, taler, artikler, ledere og produktbeskrivelser – men det er bare nogle af mulighederne med ghostwriting.

Dygtige ghostwritere kan også overføre flytte mængder af data og informationer som f.eks. artikler, blogindlæg og beskeder mellem platforme og tilpasse dem både modtager og afsender, uden at det virker som om at du har copy-pastet dine meddelelser, men har skrevet et nyt indlæg pr. platform – og det viser engagement og autoritet indenfor dit felt!

Hvad bruger man en ghostwriter til?

Man kan bruge en ghostwriter til lidt af hvert, da de er dygtige og kompetente tekstforfattere generelt, men ghostwritere er særligt gode til at ramme afsenderens måde at tale på, altså ‘tone’, ‘stil’ og særlige udtryk, en given person ville bruge. Man hyrer derfor typisk en ghostwriter til at få ens egne tekster og ord til at fremstå bedst muligt – som var ghostwriteren en slags troldmand med dine ord, der fremstiller dig bedst muligt.

Ghostwriting er IKKE snyd, som nogle måske ville mene, men det er tværtimod en nem og effektiv måde at optimere din kommunikation på med vores dygtige og kompetente ghostwritere, der sidder klar til at fintune din stemme og dit budskab og komme ud til endnu flere. Med brug af ghostwriting kan du bruge din energi, tid og ressourcer på andre vigtige ting i din sag og overlade kommunikationen til professionelle og specialiserede kræfter.

En dygtig ghostwriter vil også kunne transformere dit indhold fra én platform til en anden uden at gå på kompromis med dit budskab, din autoritet eller indholdet og fremstille din sag med dine ord, men i optimeret form til brug for f.eks. søgemaskiner, hvis algoritmer bestemmer hvor populær og velbesøgt din hjemmeside er.

Hvad koster en ghostwriter?

Prisen på en ghostwriter afhænger af opgavens omfang.
Det siger sig selv, at der er stor forskel prismæssigt på at få skrevet en hel bog og så at forfatte opslag på LinkedIN eller Facebook.

Vores priser ligger mellem 61 og 74 ører.

Digital tekstforfatter / ghostwriter

Det kan være svært at kende forskel, men hvis du søger du en ghostwriter, kan det også sagtens være, at det nærmere er en copywriter, som du leder efter?

Få et gratis tilbud på Ghostwriting

Vi hjælper dig med Ghostwriting

Skal vi skrive din tekst?

Det er gratis at snakke 😉

FANG OS DIREKTE

Vi er hurtige til at svare

Otto Pedersvej 1,
6960 Hvide Sande

97 31 19 46

info@apollomedia.dk