Transskribering

af møder, interviews, video og meget mere

Professionel Transskribering?

Vi tilbyder effektiv og professionel transskribering til ethvert behov og aftager det møjsommelige arbejde, der for den utrænede nemt kan føre til unødvendig frustration og skred i tidsplanen – og vi gør det med et højt niveau af kvalitet, omhyggelighed og professionalisme til konkurrencedygtige priser og med respekt for din deadlines.

Hvad er Transskribering?

Hvad er transskribering, og hvorfor skal jeg betale nogen for at gøre det for mig? Er det ikke bare at skrive ned, hvad nogen siger på et bånd? Mange mennesker tænker måske sådan om transskribering og begår en stor fejl i at tænke, at transskribering er nemt og hurtigt overstået. Det er langt fra virkeligheden, og de fleste mennesker vil hurtigt begynde at kede sig med det tunge og møjsommelige transskriberingsarbejde og samtidigt gøre det langsomt og ineffektivt. Selvom man står overfor en presserende deadline og tidsprogrammet er stramt, er det de færreste der samtidigt har lyst til at slække på kvaliteten i ens arbejde og færdige produkt. Der er samtidig ofte høje krav til transskriberingen, da den reflekterer menneskers udsagn og værdifulde informationer for sagen eller for dit arbejde, så det er så absolut i din interesse at få alt med i en omhyggelig og professionel transskribering. Transskribering er ofte en proces, man foretager sig i projektarbejde i forbindelse med interviews, eller efter et møde, hvor alle venter på en udskrift, og altså arbejder med en stram deadline – og at insistere på at påtage sig transskriberingen selv i det tilfældige kank komme til at betyde, at du tager din værdifulde tid og energi væk fra projektets kerne og i stedet bruger et godt og nyttigt værktøj helt forkert, nemlig ved at spilde unødvendig tid på det. Lad os tage hånd om dine transskriberingsopgaver med vores dygtige og effektive tekstforfattere, der er trænede i opgaven, så du ikke spilder unødvendig tid og energi, men derimod leverer et godt og omhyggeligt resultat, der lever op til kvaliteten af dit hårde arbejde.

Læs artiklen: 8 Bedste Programmer til Transkribering

Hvad betyder Transskribering?

Transskribering har egentlig en ganske enkel betydning, da det faktisk bare betyder at omdanne noget til ord. Ordet stammer fra af det latinske ord transcribere. Det er sammensat af flere ord, bl.a. trans-, der betyder “på den anden side af” eller “en ændring til noget andet” og scribere, der blot betyder “at skrive”. Transskribering er derfor kort fortalt omdannelsen af ikke-skriftlig kommunikation til skrift.

Et vigtigt værktøj

Transskribering er et vigtigt værktøj i mange forskellige sammenhænge som eksempelvis på studiet og på arbejde, og det er et værktøj, mange mennesker benytter sig af i forbindelse med indsamling af viden, kvalitative undersøgelser, forskning, evaluering, juridiske sager, videomateriale og interviews. Det foregår sådan, at du optager dit interview, møde eller lignende på lyd eller video, og vælger du selv at foretage dette meget tidskrævende arbejde, afsætter du en god portion tid til at notere hele optagelsen ned i detaljer.

Selv et lille interview kan optage flere timer af din værdifulde tid, og presse tidsprogrammet mere end nødvendigt, og transskriberingen er samtidigt ikke et sted, du har tid eller råd til at spare på omhyggeligheden og professionalismen, da det i sidste ende kan reflektere dårligt på dit produkt. Efter denne møjsommelige og tidskrævende proces med transskriberingen, besidder du et detaljeret skriftligt dokument, der giver dig et godt overblik over dit møde, interview eller lignende. Men selvom transskribering som proces lyder simpelt, er det langt fra enkelt.

Derfor tilbyder vi også transskribering hos os, foretaget af vores dygtige tekstforfattere, der er specialiserede i lige præcist det felt. De arbejder alle med en effektivitet og professionalisme, der befrier dig fra dette møjsommelige og ofte langsommelige arbejde og giver dig ekstra tid til at fokusere på andre, vigtigere ting. De er eksperter i den omhyggelige og møjsommelige proces, hvor en lydoptagelse omdannes til det skrevne ord, og hvor enhver detalje skal dokumenteres. Inden for forskning, evaluering, retssager og ved studieopgaver er transskribering et kendt og elsket arbejdsredsskab, men mange overvejer ikke mulighederne som transskribering også vil kunne give dig i arbejdssammenhænge ved møder o.l.

Typer af transskribering

Vi kan klare enhver opgave inden for transskribering.
Vi tilbyder bl.a.

 • Transskribering for studerende ved materiale til større projekter på studiet som speciale eller bacheloropgave.
 • Transskribering af interviews for journalister,forfattere og andre typer skribenter.
 • Transskribering af materiale til brug i forskningsøjemed.
 • Transskribering ved juridiske sager til domstole.
 • Transskribering af møder som bestyrelsesmøder o.l.
 • Transskribering af videomateriale.
 • Tekstning af videomateriale.
 • Transskribering af interviews lavet i forbindelse med evalueringer.

Der er forskellige krav og formål med de nævnte situationer, hvor transskribering er et vigtigt arbejdsredskab. Kravene til en video er eksempelvis noget anderledes end hvad en eksamensopgave på universitetet eller et arbejdsmøde indebærer, og ved retssager og ved domstolene er kravene igen anderledes. Hvis du har en opgave, der ikke står på listen, kan vi også klare den – kontakt os endeligt for at høre om muligheder, pris og leveringstid.

At transskribere er ikke bare et tastearbejde, men en videnskab for sig selv med mange forskellige holdninger på markedet til hvordan man gør det bedst og mest effektivt. Vi bestræber os på at holde os helt tæt til materialet og efter dine behov og ønsker medtage anden lyd end tale som pauser, fyldord og alle de ‘øh’-er, der opstår i enhver samtale. Vi bestræber os på at arbejde ud fra et mantra om professionalisme, kvalitet og omhyggelighed, når det kommer til transskribering, så dit arbejde fremstår allerbedst og den høje kvalitet, du stræber efter i dit arbejde bibeholdes, selvom transskribering kan være en udfordring.

Gratis tilbud på transskribering

Hvis du er i tvivl om, hvorvidt du selv kan klare transskriberingen (med fare for at spilde unødvendig tid og energi på foretagendet), vil vi gerne give dig et tilbud, og se om vi kan få dig til at skifte mening.

Vi tilbyder derfor netop nu at tage et kig på dine behov og ønsker og give dig et gratis og uforpligtende tilbud på transskribering i dag. Skriv til os, så kigger vi på din henvendelse og vender tilbage hurtigst muligt med et rigtig godt tilbud, der er skræddersyet dine specifikke ønsker.

Vores dygtige og effektive tekstforfattere står klar til at tage hånd om dine behov med omhyggelighed og professionalisme, der får dit arbejde til at fremstå bedst muligt, og du sørger samtidig for at bruge din tid og dine ressourcer helt rigtigt uden at spilde unødvendig tid på det møjsommelige og langsomme arbejde, transskribering kan være for de utrænede.

Pris på transskribering

Vores priser er meget konkurrencedygtige ved 25kr pr min lydfil

Vi tilbyder både transskribering på dansk og på fremmedsprog, og vi tilbyder en pris pr. time, inden vi giver os i kast med arbejdet. Der er flere faktorer, der kan spille ind på prisen som lydkvalitet, dialekter, sprog, antallet af lydfiler eller interviews, ydre forhold og leveringsmetode. Transskribering kan derfor variere i pris og fra sag til sag, men vi bestræber os altid på at levere den bedste pris muligt til dine behov.

Er du i tidspres og står du overfor en deadline?
Tøv ikke med at kontakte os, så kommer vi med et gratis tilbud på transskribering så hurtigt som muligt, så vi kan få taget hånd om dit behov for effektiv og dygtig transskribering, så du ikke står med den sure og møjsommelige opgave selv. Vi har også særlige tilbud til dig, der har brug for at få taget hånd om din transskriberingsopgave hurtigst muligt. Vi tilbyder nemlig også hasteleveringer og løbende levering af udskrifter for et mindre gebyr.

 

13 + 9 =

Hvordan foregår Transskribering?

Hvordan foregår jeres transskribering så, hvis jeg gerne vil bruge jeres tekstforfattere til at transskribere mit materiale? Hvad skal jeg være opmærksom på?

Hvad er transskribering, og hvorfor skal jeg betale nogen for at gøre det for mig? Er det ikke bare at skrive ned, hvad nogen siger på et bånd? Mange mennesker tænker måske sådan om transskribering og begår en stor fejl i at tænke, at transskribering er nemt og hurtigt overstået. Det er langt fra virkeligheden, og de fleste mennesker vil hurtigt begynde at kede sig med det tunge og møjsommelige transskriberingsarbejde og samtidigt gøre det langsomt og ineffektivt. Selvom man står overfor en presserende deadline og tidsprogrammet er stramt, er det de færreste der samtidigt har lyst til at slække på kvaliteten i ens arbejde og færdige produkt. Der er samtidig ofte høje krav til transskriberingen, da den reflekterer menneskers udsagn og værdifulde informationer for sagen eller for dit arbejde, så det er så absolut i din interesse at få alt med i en omhyggelig og professionel transskribering.

Transskribering er ofte en proces, man foretager sig i projektarbejde i forbindelse med interviews, eller efter et møde, hvor alle venter på en udskrift, og altså arbejder med en stram deadline – og at insistere på at påtage sig transskriberingen selv i det tilfældige kank komme til at betyde, at du tager din værdifulde tid og energi væk fra projektets kerne og i stedet bruger et godt og nyttigt værktøj helt forkert, nemlig ved at spilde unødvendig tid på det. Lad os tage hånd om dine transskriberingsopgaver med vores dygtige og effektive tekstforfattere, der er trænede i opgaven, så du ikke spilder unødvendig tid og energi, men derimod leverer et godt og omhyggeligt resultat, der lever op til kvaliteten af dit hårde arbejde.

Der er forskel på typen af transskribering: er det et interview eller et møde, er der én arbejdsgang. I forbindelse med brug af fremmedsprog, eller hvis der er flere sprog i en optagelse, er det en anden sag. Vi laver også transskriberinger af videoer, så du kan få sat gode og professionelt udseende undertekster på din video til brug på hjemmesider, sociale medier og andet – noget, der er meget vigtigt i dag! Så spar på din dyrebare tid, og skriv til os for et godt tilbud og gør brug af vores dygtige tekstforfattere.

Vigtigheden af dine data!

Når du sender os dit materiale, ved vi godt, at det ofte er fortroligt eller sensitivt materiale, og det kun er henvendt til en lukket gruppe. Vores arbejde med transskribering foregår selvfølgelig også i al fortrolighed, så du skal heller ikke frygte informationslæk eller lignende fra os.

Transskribering af interview - Lydfil

Interviews som fokusgruppeinterviews eller lignende bliver ofte brugt af studerende ved projektarbejde og i forbindelse med indsamling af data og kvalitative undersøgelser. Transskribering er i den forbindelse et must, men det kan ofte blive til en sur og meget tidskrævende pligt, som de fleste glemmer. En halv times interview bliver nemt til timers arbejde, hvilket i forbindelse med projektarbejde ved studiet med et stort deadline-pres bliver en stor byrde og et problem. Det kan også være et jobinterview, et vigtigt møde, en samtale i forbindelse med en retssag eller lignende, som du ønsker en detaljeret udskrift af som transskribering kan producere nøjagtigt i modsætning til en kort og mangelfuldt referat eller noter.

Lad os derfor hjælpe dig med at få transskriberet de interviews og møder hurtigere end hvad du selv ville kunne være i stand til, og lad os endelig sørge for, at du ikke spilder tiden – og så kan du i stedet bruge din energi på at skrive dine analyse- og konklusionsafsnit færdige, forberede dit møde eller eksamen og dermed færdiggøre det gode projekt eller den gode sag, som du havde sat dig for uden transskriberingens unødvendige pres.

Ved transskribering af interview til tekst aftaler vi en pris og leveringsdato alt efter dine behov og ønsker, som vi altid respekterer. Prisen er som sagt tidligere afhængig af hvilke sprog, det optagede foregår på, og af lydkvaliteten, dialekter, leveringsdato mm. Når vi har aftalt en pris, sender du os lydfilen via en sikker forbindelse, som vi behandler med høj grad af diskretion. Når vi har modtaget filen, sendes den videre til en af vores dygtige og professionelle tekstforfattere med speciale i transskribering, som transskriberer materialet hurtigt og effektivt med klare angivelser af personer, pauser, ophold og tidskoder.

Transskribering af video - Youtube og undertekster

Videooptagelser er som sagt et andet område, hvor mange benytter sig af transskribering. Mange kunder henvender sig, da de f.eks. ønsker at sætte undertekster på en video til brug for offentligheden, typisk på sociale medier som Facebook. Det skyldes bl.a., at mange flere bruger videomateriale som reklamesøjle eller oplysning på hjemmesider og på sociale medier. Særligt på de sociale medier som Facebook, Instagram og Youtube er det efterhånden blevet et must at tekste videoer.

Da der er meget høje krav til videoer på sociale medier, må og skal man putte undertekster på. Undersøgelser viser, at den gennemsnitlige bruger af sociale medier kun anvender få sekunder pr. video, som de scroller forbi, og videoens indhold skal derfor være fængende, skarpt og klart fra begyndelsen. Det skyldes, at der findes en overflod af videoer og tilbud på de sociale medier efterhånden, så de fleste brugeres opmærksomhed er meget kort.

De fleste brugere har derudover mestendels sat deres video på ‘lydløs’, så de hører slet ikke, hvad der siges i videoen. Undertekster kan da hurtigt fange brugernes opmærksomhed og præsentere din videos budskab hurtigt og klart. En anden form for transskribering i forbindelse med video kan være et nært udskrift af en video, typisk et interview, hvor der angives kropssprog o.l. i det transskriberede materiale til brug for din analyse og din sag senere hen, og som kan vise sig som et værdifuldt element for dig.

Transskribering af video foregår således, at du sender os din færdigredigerede video, og så tjekker vi for de føromtalte parametre: lydkvalitet, dialekt, fremmedsprog osv. og beregner en favorable pris til dig med højde for længde, antal og leveringstid. Når aftalen er i hus, sender vi din video videre til en af vores dygtige tekstforfattere, der med sin ekspertise effektivt kan producere dine tekster og/eller udskrift, så du sparer tid på dette møjsommelige og langsommelige arbejde, som de fleste helst vil være foruden!

Vi går naturligvis også højt op i sikkerhed og fortrolighed, da vi ved at det er meget vigtigt i forbindelse med delingen af sådan et materiale med udenforstående, men du behøver ikke at bekymre dig om læk af informationer eller mangel på diskretion i den forbindelse. Vi underskriver gerne en erklæring om diskretion i den forbindelse. Spar derfor tid og unødvendig brug af dyrebar energi og ressourcer, og skriv til os for et gratis tilbud på transskribering og tekstning af høj kvalitet, lavet med omhyggelighed og professionalisme.

Transskribering på flere sprog

Da vi har et rigtig stærkt hold af dygtige tekstforfattere, er det naturligvis også en mulighed at transskriberet dit materiale på flere sprog. Det er ikke noget problem, hvis optagelsen fx er på tysk eller engelsk. Det kan vi sagtens klare, men kontakt os gerne for at høre mere om de sprog, vi tilbyder. Er materialet på et fremmedsprog, men har behov for en dansk transskribering?

Vi tilbyder også gerne oversættelse af det transskriberede materiale og går meget op i, at oversættelsen ikke forstyrrer dine respondenters svar eller forringer kvaliteten af dit arbejde. Vi arbejder derfor kun sammen med trænede og dygtige tekstforfattere inden for området, der ved præcist, hvordan man laver den korrekte transskribering.
Der kan dog forekomme tillæg i prisen alt efter det eller de sprog, der bliver anvendt i dit materiale. Kontakt os for et tilbud.

Hvis du har en eller flere optagelser med flere sprog i, er det heller ikke et problem for os. Vores dygtige tekstforfattere noterer det blot i udskriften, hvilket sprog hvad bliver sagt på, og derudover selvfølgelig også det sagte som i en ganske ordinær dansk transskribering. Her kan vi også tilbyde oversættelse. Vi har fuld forståelse for internationale projekter, og påtager os dem gerne. Flere sprog og oversættelser er især noget, som vi oplever kan give sved på panden hos de fleste og give meget lange arbejdsdage. Skriv derfor til os og få et gratis tilbud på transskribering, der passer til lige præcist dine behov – og sørger for at du ikke unødvendigt spilder din dyrebare tid og energi!

Leveringstid for transskribering

Har du en meget kort deadline og volder transskriberingen dig store problemer og søvnløse nætter? Spilder du din tid på at forsøge at taste og transskribere så hurtigt som muligt – med risiko for dumme og alvorlige fejl? Mange glemmer hvor omfattende og tidskrævende et stykke arbejde som transskribering egentligt er, så de ender også ofte i den situation, at de spilder deres tid og energi unødvendigt på transskriberingen. Det er der ingen grund til, når vi nu tilbyder en billig og hurtig løsning, der samtidig lever op til høje krav om dokumentation, klarhed og omhyggelighed. Fortvivl ikke længere. Vi leverer transskriberinger med en kort tidsfrist og i høj kvalitet, da vores hold af dygtige og professionelle tekstforfattere er trænede i disciplinen og arbejder hurtigt og effektivt uden at gå på kompromis med resultatet.

Vi garanterer altid en hurtig leveringstid på transskriberinger, men har du mistet overblikket over tiden og dine deadlines og har brug for et endnu hurtigere udført stykke arbejde end den gængse leveringstid på en transskribering? Vi har respekt for din tid, og for hvor vigtigt det kan være at komme videre i tidsplanen hurtigst muligt. Derfor er leveringstiden normalt kort, men vi kan også sagtens klare at levere ultrahurtigt og som topprioritet for vores tekstforfattere.

Vi respekterer en presset deadline og har derfor tre forskellige tilbud på hastigheden på en levering af transskribering.

Vi tilbyder både

 • 1) almindelig levering,
 • 2) hastelevering og så
 • 3) topprioritetslevering.

Kontakt os hurtigst muligt for et tilbud på levering, så du kan få dine problemer løst hurtigst muligt og komme videre i programmet! Der er naturligvis også mulighed for at se transskriberingen løbende, hvis det ønskes, og vi leverer derfor gerne udskrifterne løbende, som vores tekstforfattere gør dem færdige, og så du ikke behøver vente på det færdige produkt, før du ser noget – vi har fuld forståelse for en presset deadline og respekterer din tid løbende med check-ups, og vi står klar til at hjælpe dig med at overholde tidsplanen!

Sådan sender du lydfilerne

Du kan sende os dine lydfiler gennem en sikker service, der ikke kompromitterer indholdet af din lyd- eller videofil. Kontakt os for et tilbud og få mere info om hvordan vi sender, modtager og behandler dine tilsendte filer. Vi ved hvor vigtigt sikkerhed og diskretion er for vores kunder, så det sørger vi selvfølgelig for.

Opbevaring af transskiberingsfilerne

Hvis du vælger at bruge os til at transskribere dit materiale fra studie, arbejde, forskning eller evaluering, tager vi naturligvis vores ansvar som leverandør meget alvorligt og går aldrig ned på diskretion eller sikkerhed. Lydfilerne, videoklips og lignende, som du sender til os, bliver opbevaret sikkert og behandles fortroligt og ses kun af de relevante medarbejdere på projektet. Dit materiale ville aldrig kunne tilgås af udefrakommende, da det ligger på en sikker server bag kodeord.
Vi har også fuld forståelse for et højt behov for vished om vores diskretion. Hvis du ønsker det, laver vi derfor også gerne en diskretions- og fortrolighedserklæring.

Kontakt os nu for at få et godt tilbud på transskribering. Står du over for en deadline og har du glemt, hvor omfattende transskribering egentlig er – og overraskes du over hvor høje kravene til transskribering egentlig er i relation til omhyggelighed og klarhed, er dine penge givet rigtig godt ud til en af vores professionelle tekstforfattere, der er trænede i disciplinen og forstår både kravene, men også diskretion og professionalisme. Dit materiale er nemlig i sikre og trygge hænder hos os. Hos os kan du undgå at bruge unødvendig frustration på transskriberingen og ved at lade os udføre arbejdet for dig, sparer du både tid, energi og ressourcer og sikrer det høje kvalitetsniveau i dit arbejde.

Derfor står vores dygtige og professionelle tekstforfattere klar til at hjælpe dig med dit præcise behov for transskribering, ligegyldigt om det er transskribering til et interview til studiet, transskribering til et interview for journalister eller lignende, i arbejdssammenhænge, fokusgrupper, evalueringer eller ved retssager. Der er ikke den opgave, vi ikke kan varetage os, og vi går højt op i professionalisme, kvalitet, omhyggelighed og dine eksakte behov og ønsker til transskriberingen. Vi kan tilbyde forskellige typer af transskribering i forhold til detaljegrad, baggrundsstøj, tidskoder mm. og vi tilbyder også transskribering af fremmedsprog samt oversættelse af transskriberet materiale til dansk og/eller andre sprog. Vi leverer en konkurrencedygtig pris og er hurtige og fleksible med leveringstid, der kan forhandles, er din tidsplan i skred. Vi respekterer din tid og kvaliteten af dit arbejde, som vores transskriberingsservice møder med et højt niveau af omhyggelighed, diskretion, professionalisme, effektivitet og naturligvis kvalitet. Kontakt os for et tilbud – vi glæder os til at høre fra dig.

Få et gratis tilbud på Transskribering

Forklar mig lige igen hvad transskribering er

Transskribering er som sagt den proces, hvor man foretager en transformation af lyd eller visuelt materiale til skriftlig dokumentation. Det adskiller sig fra f.eks. translitteration, som er transformation fra ét skriftsprog til et andet eller translation, som vi kender som oversættelse. Mange af vores kunder bruger transskribering som et nyttigt arbejdsværktøj, da man ønsker at have noget sagt på skrift frem for som video- eller lydbaseret materiale. Transskribering som arbejdsredskab gør, at man hurtigt og nemt kan finde frem til essentielle steder i optagelsen for dit projekt eller arbejdsmøde, fx. det vigtige øjeblik, hvor der laves en aftale eller forekommer en særlig udtalelse og med transskriberingen har man da skriftlig dokumentation. Transskribering bruges også af mange studerende i forbindelse med lydoptagelser på projektopgaver, da der er krav om skriftlig dokumentation af et interview eller et møde og de interviewedes bidrag. Det er da en fordel at bruge lydoptagelser og efterfølgende transskribering som materiale, når der f.eks. foretages mange interviews med forskellige mennesker om et givent emne, og da det giver en høj grad af detaljer, klarhed og omhyggelighed. I arbejdslivet og i mange små og store virksomheder bruges lydoptagelser og transskribering også ofte under vigtige møder for at sikre, at man har alle mødets detaljer dokumenteret. Her er det en fordel at benytte transskribering, hvor referenten kan lave et udskrift af ordvekslingen i detaljer bagefter, fremfor et kortfattet referat, der nedfældes hurtigt (og i nogle tilfælde derfor også sjusket) under mødet. Udover transskriberingens fordele som høj detaljegrad, klarhed og tilstedeværelsen af skriftlig dokumentation på alt, der blev sagt, er en anden god ting ved denne fremgangsmåde, at du kan deltage mere aktivt i mødet eller interviewet, da du ikke behøver at bekymre dig om, du skriver hurtigt nok, og om du nu fik noteret det hele korrekt. En helt tredje måde at benytte transskribering på, er ved tekstning af videoer, som man fx bruger til hjemmesider, sociale medier som Facebook og Instagram eller til Youtube. Tekstning af videoer kommer mere og mere frem i disse år, da der eks. er store krav til videoer på eks. sociale medier om at de skal være mere ‘tilgængelige’ i den forstand, at de skal fange brugeren med det samme.

Hvorfor er transskribering vigtigt?

De fleste har Facebook eller andre sociale medier på ‘mute’ og hører derfor ikke videoens lyd, men læser underteksterne, mens de scroller forbi. Undertekster kan derfor give dig en mulighed for at få dit budskab hurtigt ud i de få sekunder, som de fleste ser på din video. Undersøgelser viser nemlig, at hvis vi ikke bliver fanget med det samme, går vi videre i feedet. Hvis du derfor ikke har tekstet dine videoer, har du ingen chance i den verden overhovedet. Det er derfor uhyre vigtigt at få transskriberet talen fra videoen til undertekster, så du kan fange brugerne af f.eks. sociale medier, og det behov står vi også klar til at hjælpe dig med

Men transskribering er et møjsommeligt og kedsommeligt arbejde for de fleste og tilføjer kun ekstra til et presset tidsprogram, hvor de fleste nemt kan miste overblikket. Mange glemmer nemlig, hvor omfattende transskribering egentlig er, og tror fejlagtigt, at det kan overstås på kort tid. Det er langt fra tilfældet, og hurtig transskribering kræver både erfaring, professionalisme, omhyggelighed, overskud, sprogkunnen og selvfølgelig et trænet øre. Det er et langsomt og møjsommeligt arbejde, som tager tiden væk fra andre vigtige ting, du kan give dig i kast med – og derfor er en dygtig tekstforfattere en rigtig god investering. Et interview på eks. 20 min kan nemt tage flere timer at transskribere, hvilket overrasker mange og bliver en sur tjans, der tager din energi væk i stedet for at give dig alle de fordele, som transskribering ellers har.

Synes du at transskribering lyder svært og tidskrævende? Fortvivl ikke! Vi har en række dygtige tekstforfattere, der står klar til at taste dit materiale hurtigt og effektivt. Brug i stedet din tid fornuftigt og lad en af vores dygtige tekstforfattere afhjælpe dine behov – naturligvis med stor grad af både diskretion og professionalisme, der sørger for at du ikke ryger igennem på formalia eller lignende. Vi kan klare både korte og lange interviews eller optagelser, på flere sprog, i oversat version, tekstning af videoer og meget mere, og vi kan skrue op og ned for detaljegraden af f.eks. udefrakommende lyde, fyldord, kropssprog mm. Vi kan endda levere hurtigt, hvis din deadline er meget nært forestående – og vi leverer naturligvis også på sikkerhed og diskretion, hvorfor vi gerne underskriver en fortrolighedserklæring fra starten af. Kontakt os med det samme for et tilbud, og vi står klar til at dække præcist dine behov.

Vi hjælper dig med grafik, webdesign og tekstforfatning

Skal vi snakke?

Det er altid gratis at snakke 😉

FANG OS DIREKTE

Vi er hurtige til at svare

Otto Pedersvej 1,
6960 Hvide Sande

97 31 19 46

info@apollomedia.dk

Læs mere om

Tekstforfatter

Læs alle typer tekstforfatning, som vi tilbyder.

Læs om tekstforfatning her

Wordpress HJEMMESIDER

Professionelle wordpress hjemmesider, bygget fra bunden.
Vi har mange års erfaring med wordpress design.
Læs om wordpress hjemmesider

SEO Optimering

Det er vigtigt at bvære synlig på nettet, hvis du gerne vil have flere kunder.
Vi hjælper dig med Søgemaskineoptimering