Korrekturlæsning

Vi har styr på kommaregler, retskrivning, bøjninger.

Professionel Korrekturlæsning

BILLIG OG PROFESSIONEL KORREKTURLÆSNING?

Står du brug og har brug for hjælp til kommareglerne, retskrivning og bøjning af verberne? Har du med andre ord blot behov for erfaren korrekturlæsning? Fortvivl ikke, du er kommet til rette sted, hvor vi tilbyder professionel og billig korrekturlæsning til lige præcis dine behov. Og vi gør det ovenikøbet billigt og rigtig godt.

Ingen kan skrive en tekst uden fejl – selv ikke de dygtigste skribenter – og alle har derfor behov for et sæt friske øjne, der kan gå en tekst igennem for dumme og unødvendig slå- eller stavefejl, kommatering og tegnsætning.

Vi bruger selv korrekturlæsere til vores arbejde. Vores dygtige korrekturlæsere har nemlig falkeblik og snupper lynhurtigt de dumme fejl, der stiller dig og din sag i et dårligt lys – og korrekturlæsningen får dig i det hele taget til at fremstå tjekket, professionel og troværdig, hvilket er godt i forhold til din sag, din virksomhed og/eller dine produkter.

Al kommunikation fra dig og din virksomhed må og skal fremstå perfekt og velformuleret, ellers kan dine kunder nemt blive irriterede eller endda få et indtryk af dig og din virksomhed som useriøs eller endda inkompetent inden for dit felt. Det er derfor essentielt for enhver virksomhed at få en professionel og dygtig korrekturlæser til at gennemgå din tekst for det basale som stavefejl, slåfejl, grammatik og tegnsætning.

Vi tilbyder derudover også sproglig optimering og forslag til rettelser, som en del af én samlet pakke med det basale, hvilket samlet set skubber din kommunikation og fremstilling af dig selv og din virksomhed endnu længere frem i kundernes søgelys.

Ved at gøre brug af sproglig optimering og korrekturlæsning får du din virksomhed til at fremstå mere seriøs og kompetent.

dennis hansen

PRIS PÅ KORREKTURLÆSNING

Hos os findes der som sagt kun én pris, som inkluderer alt, du har behov for i forbindelse med at vi gør din tekst til den mest perfekte udgave af sig selv. Det inkluderer altså stavning, grammatik og tegnsætning + sproglig optimering og konstruktive forslag til rettelser i modsætning til mange andre firmaer, der tilbyder forskellige løsninger med kun en lille tilfredshed for dig.

Har du mere end XX antal ord og ekstra store projekter, kan vi selvfølgelig sagtens lave et tilbud på en samlet pris til dig, så det er sjovt for begge parter. Der er intet job, der er for stort (eller for småt) for os, og vi står altid klar til at finpudse din tekst.

HVAD KOSTER KORREKTURLÆSNING?

Vi mener, at vi kan tilbyde landets nok allerbilligste – og samtidig allerbedste – korrekturlæsning til prisen. Priserne for vores professionelle korrekturlæsning starter ved KUN 18 øre.

Mange andre virksomheder tilbyder forskellige former for korrekturlæsning, der kun dækker de mest basale af dine behov inden for korrekturlæsning. Men det er langt fra nok. Den basale og utilstrækkelige form for korrekturlæsning kan fx være tilbud om standard-korrekturlæsning, hvor de fejl, der har sneget sig ind, blot rettes hurtigt.

Det er en hurtig og billig løsning, men den kommer samtidig med minimal professionalisme og tilfredshed for dig. Når du efter den første pakke har fået din tekst tilbage (og ikke er helt tilfreds), tilbyder mange andre virksomheder så en anden og dyrere løsning, som også indeholder sproglig optimering. Det bliver på den måde ofte dyrt og besværligt at få lavet denne vigtige korrekturlæsning på tekster, som kan være så vigtig for en sag eller en virksomheds kommunikation med omverdenen og virkelig løfte kommunikation og omdømme – og i sidste ende tal på bundlinjen.

Vi ønsker at samle det hele i én pakke til én fast lav pris uden nogle tricks eller glatte tilbud. Her får du det hele til én samlet og transparent pris, der samtidig bibeholder kerneydelsen og uden at springe de vigtige ting over. Vi kigger selvfølgelig på stavning, grammatik, tegnsætning og slåfejl, men vi tilbyder samtidig også sproglig optimering og forslag til rettelser, så din tekst tager sig allerbedst ud.

Vores mantra er, at en tekst ALTID skal være perfekt. Intet mindre er godt nok, men det er samtidigt næsten umuligt at skrive den perfekte tekst i første hug. Derfor har alle behov for et sæt friske øjne, der kan udpege fejl og mangler i din tekst. Og det er en dygtig korrekturlæsers ekspertisefelt, som de kan navigere hurtigere i end nogen anden. Teksten er det, som sælger eller repræsenterer dig eller dit produkt, så det er essentielt, at det hele spiller.

Lad os sørge for, at stavning, grammatik og tegnsætning er i top – og så tilbyder vi sproglig optimering og rettelser oven i hatten, så din tekst fremstår professionel og knivskarp over for dit netværk og dine nutidige og fremtidige kunder – og på sigt kan det ovenikøbet booste din kundekreds og dine salg.

LEVERINGSTID PÅ KORREKTURLÆSNING

Vi leverer som udgangspunkt hurtigt, da vi her i firmaet har sammensat et stærkt hold af tekstforfattere og korrekturlæsere, der både er hurtige, effektive og dygtige med deres falkeblik og korrekturlæsningsekspertise. Leveringstiden kan variere alt efter opgavens størrelse, men typisk leverer vi indenfor 2-5 dage.

SKAL DU FØRST HAVE SKREVET TEKSTEN?

Hvis du ikke har skrevet teksten endnu, så leder du måske også efter en billig og professionel tekstforfatter.

Vi tilbyder også forskellige former for tekstforfatning som copywriting og ghostwriting.

Få priser på korrekturlæsning af dine tekster idag.

LÆS MERE OM

webshop wordpress

WEBSHOP

Står du med drømmen om din egen webshop? Du har nu chancen for at komme let igang. Vi opsætter en webshop for dig, så den er klar til at du sætter varerne på hylden

webdesign

PROFESSIONELLE HJEMMESIDER

Hos ApolloMedia laver og designer vi unikke hjemmesider. Lige fra simple onepage hjemmesider til flotte virksomheds websites, og endda til gode priser.

webhoteller

WEBHOTEL & DOMÆNER

Vi tilbyder webhotel, og salg af domænenavne til fornuftige priser.
Lad os strikke den helt rigtige webhotel løsning sammen til dig.