KONVERTERINGS OPTIMERING

Af webhop eller hjemmeside

HVAD ER KONVERTERINGS OPTIMERING?

Konverteringsoptimering er som ordet dækker over, det at foretage ændringer, der får dine besøgende til at surfe rundt på din side og gerne komme i mål. For en hjemmeside kan det være at gå ind på siden kontakt os, eller for en webshop vil det være at købe produkter, og meget mere, alt kan testes. 

God optimering giver resultater!
Vil du ikke gerne fordoble konverteringsraten? Kom i gang nu!!

LAD KUNDERNE BESTEMME

Sammen med Google Analytics kan splittest bruges til at teste alt. Du kan skifte farver på knapper ændre overskrift flytte rundt på knapper og meget mere. Det fungerer ved at den kører 50% af de besøgene med den gamle overskrift og 50% med den nye hvis de klikker mere ved den nye så skal den selvfølgelig ændres.
Du får en stor mængde statistik i hånden til meget billige penge.

DET HANDLER JO OM PENGE

I kender det – vores egne ideer er som regel de bedste. Men kan kunderne ikke læse din super flotte lys blå skrift på din side gider de ikke være der, det koster penge. Uden splittest opdager man ikke kundernes adfærd.
Hvis du sælger “rejser til thailand” for 500 tusinde hvert år betyder det rigtig meget for dig hvis du ændre en “knap” der kan få 20% flere til at købe.

dennis hansen

Skal vi tage en snak?

Det koster ikke noget

LÆS MERE OM

webshop wordpress

WEBSHOP

Står du med drømmen om din egen webshop? Du har nu chancen for at komme let igang. Vi opsætter en webshop for dig, så den er klar til at du sætter varerne på hylden

webdesign

PROFESSIONELLE HJEMMESIDER

Hos ApolloMedia laver og designer vi unikke hjemmesider. Lige fra simple onepage hjemmesider til flotte virksomheds websites, og endda til gode priser.

webhoteller

WEBHOTEL & DOMÆNER

Vi tilbyder webhotel, og salg af domænenavne til fornuftige priser.
Lad os strikke den helt rigtige webhotel løsning sammen til dig.