Freelance Copywriter

Professionel Copywriting – tekster der fanger

Siden 1996 har vi leveret, hjemmesider, tekster og oversættelser til mange hundrede kunder. 

Hvad er en copywriter?

En copywriter, som det kaldes på engelsk, kan oversættes til dansk som ‘tekstforfatter’. En copywriter skriver kort fortalt forskellige typer af kvalitetstekster til din hjemmeside, blog, webshop eller til intern kommunikation, pressemeddelelser eller opdateringer til dine kanaler på sociale medier. Men en copywriter skriver ikke bare tekster, som enhver kan sætte sig ned og gå i gang med, men en dygtig copywriter skriver derimod de helt rigtige tekster til dig og din mission.

Copywritere kan ganske bestemt trylle med ord og få din mission og din virksomhed til at fremstå så godt som muligt, men de har også ofte indgående kendskab til online marketing, kommunikation og SEO, så de også ved præcist hvordan din hjemmeside, din tekst eller din opdatering – og din sag! – skal sælges. Copywriting handler derfor om kvalitet og positiv omdømme, hvilket er parametre, alle virksomheder og sager kan drage fordel af. Kvalitet og positivt omdømme giver troværdighed og autoritet til din virksomhed eller sag, og det er noget, som kunderne kan lide og får dem til at komme tilbage igen og igen – og anbefale dig til deres netværk.

Vi har eksisteret siden 1996 og lavet professionelle hjemmesider i mere end 23 år. I alle disse år har vi hjulpet vores kunder med at være synlige på nettet på den rigtige og mest professionelle måde – et yderst vigtigt redskab i vores ekspertise som firma og til at afhjælpe præcist dit behov, er vores hær af dygtige og yderst kompetente tekstforfattere, der står klar til at hjælpe dig med at få dit budskab og din virksomhed ud til hele verden.

Der er store fordele i at hyre en copywriter til at hjælpe dig med din sag og din virksomheds kommunikation med omverdenen. Ikke bare, da din mission og din sag fremstår så klart som muligt, men også,, da det på sigt vil øge din sags troværdighed, skabe mere trafik på din hjemmeside og i sidste ende flere kunder i butikken.

Freelance copywriter

Vi tilbyder freelance copywritere hos os, der står klar til at hjælpe dig med lige præcist dine behov. Det er en fordel at hyre en freelance copywriter gennem os, da freelance copywritere er fleksible og kan leve arbejdet hurtigt og effektivt, inden for få dage. Med en freelance copywriter betaler du for præcist den tid, du har behov for, og undgår tunge løn- og personaleudgifter. Kontakt os for at høre mere om vores kompetente og professionelle copywritere.

Vi tilbyder freelance copywritere hos os, der står klar til at hjælpe dig med de behov, der skal udfyldes. Helt specifikt tilbydes der hjælp til tekstforfatning, som går ind over forskellige punkter, som skal dække dine behov.

  • Tekstforfatning
  • Ghostwriting
  • Korrekturlæsning
  • SEO tekster
  • Oversættelser
  • Transkriberinger

En copywriter på timebasis er en god løsning til dig som står og skal have en opgave klaret, på relativ kort tid. Så vil en freelance copywriter helt klart være din bedste løsning, for at få dækket dine behov, hvad end det måtte være. Såfremt du ligger inde med noget der ikke er listet – Så er vi ikke sky for nye udfordringer, tværtimod.

Hvor meget koster en copywriter?

Priserne på en copywriter afhænger helt og aldeles af opgavens omfang. Det er et spørgsmål om hvor mange ord der skal skrives, hvor svær er teksten og er der brug for at lave research, hvis der er tale om et emne ud og det sædvanlige?

Ønsker man tekster med hurtigere leveringstider, forekommer der naturligvis også ekstra gebyr. Det er vigtigt at der også er god kommunikation mellem dig som kunde og os som leverandør. På den måde snakker vi ikke forbi hinanden og levere derfor et bedre produkt.

En copywriter på timebasis kan derfor være løsningen for dig og det er noget vi kan snakke nærmere om ved at du tager direkte kontakt til os.

Leder du måske efter en ghostwriter?

Copywriting og ghostwriting er to vidt forskellige begreber inden for verdenen af tekstforfatningen.

Copywriting

En freelance copywriter har det job at skrive tekster, hvad end emnet måtte være. Der kan stilles krav om keywords og lignende til indholdet, som denne copywriter, så skal få til at fungere.

Ghostwriting

Dette er noget helt andet. Når en freelancer på timebasis sætter sig ned og skal gå i gang med ghostwriting, vil freelanceren have noget tekst hos sig i forvejen. Denne tekst skal omskrives, enten så den er nemmere at læse, eller hvis det skal omformuleres på anden vis. Dette er især populært, hvis du skal have omskrevet én eller flere artikler til din hjemmeside.

Læs mere om ghostwriting her.

Det kan være svært at gøre sig klog på, hvad det er som man skal bruge for at optimere sin tekst på ens hjemmeside. Om end man forsøger at ramme bedre søgeresultater, eller nå længere ud med sit budskab, uanset hvordan resultatet ønskes, så hjælper vi dig til dørs.

Få et gratis tilbud på Copywriting

Må vi være din Copywriter?

Vi er klar!

Det er gratis at snakke 😉

FANG OS DIREKTE

Vi er hurtige til at svare

Otto Pedersvej 1,
6960 Hvide Sande

97 31 19 46

info@apollomedia.dk

Læs mere om

Synlig på nettet

Kunne du tænke dig at sælge mere, eller at være synlig på nettet?
Læs mere om online markedsføring her