Freelance Copywriter

Professionel Copywriting – tekster der fanger

Konkurrencedygtige priser på copywriting

SIDEN 1996 HAR VI LEVERET, HJEMMESIDER, TEKSTER OG OVERSÆTTELSER TIL MANGE HUNDREDE KUNDER. 

HVAD ER EN COPYWRITER?

En copywriter, som det kaldes på engelsk, kan oversættes til dansk som ‘tekstforfatter’. En copywriter skriver kort fortalt forskellige typer af kvalitetstekster til din hjemmeside, blog, webshop eller til intern kommunikation, pressemeddelelser eller opdateringer til dine kanaler på sociale medier. Men en copywriter skriver ikke bare tekster, som enhver kan sætte sig ned og gå i gang med, men en dygtig copywriter skriver derimod de helt rigtige tekster til dig og din mission.

Copywritere kan ganske bestemt trylle med ord og få din mission og din virksomhed til at fremstå så godt som muligt, men de har også ofte indgående kendskab til online marketing, kommunikation og SEO, så de også ved præcist hvordan din hjemmeside, din tekst eller din opdatering – og din sag! – skal sælges. Copywriting handler derfor om kvalitet og positiv omdømme, hvilket er parametre, alle virksomheder og sager kan drage fordel af. Kvalitet og positivt omdømme giver troværdighed og autoritet til din virksomhed eller sag, og det er noget, som kunderne kan lide og får dem til at komme tilbage igen og igen – og anbefale dig til deres netværk.

Vi har eksisteret siden 1996 og lavet professionelle hjemmesider i mere end 23 år. I alle disse år har vi hjulpet vores kunder med at være synlige på nettet på den rigtige og mest professionelle måde – et yderst vigtigt redskab i vores ekspertise som firma og til at afhjælpe præcist dit behov, er vores hær af dygtige og yderst kompetente tekstforfattere, der står klar til at hjælpe dig med at få dit budskab og din virksomhed ud til hele verden.

Der er store fordele i at hyre en copywriter til at hjælpe dig med din sag og din virksomheds kommunikation med omverdenen. Ikke bare, da din mission og din sag fremstår så klart som muligt, men også,, da det på sigt vil øge din sags troværdighed, skabe mere trafik på din hjemmeside og i sidste ende flere kunder i butikken.

FREELANCE COPYWRITER

Vi tilbyder freelance copywritere hos os, der står klar til at hjælpe dig med lige præcist dine behov. Det er en fordel at hyre en freelance copywriter gennem os, da freelance copywritere er fleksible og kan leve arbejdet hurtigt og effektivt, inden for få dage. Med en freelance copywriter betaler du for præcist den tid, du har behov for, og undgår tunge løn- og personaleudgifter. Kontakt os for at høre mere om vores kompetente og professionelle copywritere.

Vi tilbyder freelance copywritere hos os, der står klar til at hjælpe dig med de behov, der skal udfyldes. 

Helt specifikt tilbydes der hjælp til følgende typer tekstforfatning:

  • Tekstforfatning
  • Ghostwriting
  • Korrekturlæsning
  • SEO tekster
  • Oversættelser
  • Transkriberinger

En copywriter på timebasis er en god løsning til dig som står og skal have en opgave klaret, på relativ kort tid. Så vil en freelance copywriter helt klart være din bedste løsning, for at få dækket dine behov, hvad end det måtte være. Såfremt du ligger inde med noget der ikke er listet – Så er vi ikke sky for nye udfordringer, tværtimod.

HVOR MEGET KOSTER EN COPYWRITER?

Priserne på en copywriter afhænger helt og aldeles af opgavens omfang. Det er et spørgsmål om hvor mange ord der skal skrives, hvor svær er teksten og er der brug for at lave research, hvis der er tale om et emne ud over det sædvanlige?

Ønsker man tekster med hurtigere leveringstider, forekommer der naturligvis også ekstra gebyr. Det er vigtigt at der også er god kommunikation mellem dig som kunde og os som leverandør. På den måde snakker vi ikke forbi hinanden og levere derfor et bedre produkt.

En copywriter på timebasis kan derfor være løsningen for dig og det er noget vi kan snakke nærmere om ved at du tager direkte kontakt til os.

dennis hansen
Brug for en pris?

Hvorfor vente?
Lad mig lave et tilbud til dig på tekstforfatning

LEDER DU MÅSKE EFTER EN GHOSTWRITER?

Copywriting og ghostwriting er to vidt forskellige begreber inden for verdenen af tekstforfatningen.

Copywriting

En freelance copywriter har det job at skrive tekster, hvad end emnet måtte være. Der kan stilles krav om keywords og lignende til indholdet, som denne copywriter, så skal få til at fungere.

Ghostwriting

Dette er noget helt andet. Når en freelancer på timebasis sætter sig ned og skal gå i gang med ghostwriting, vil freelanceren have noget tekst hos sig i forvejen. Denne tekst skal omskrives, enten så den er nemmere at læse, eller hvis det skal omformuleres på anden vis. Dette er især populært, hvis du skal have omskrevet én eller flere artikler til din hjemmeside.

Læs mere om ghostwriting her.

Det kan være svært at gøre sig klog på, hvad det er som man skal bruge for at optimere sin tekst på ens hjemmeside. Om end man forsøger at ramme bedre søgeresultater, eller nå længere ud med sit budskab, uanset hvordan resultatet ønskes, så hjælper vi dig til dørs.

dennis hansen

FÅ ET GRATIS TILBUD PÅ COPYWRITING

Den typiske leveringstid er 2-3 hverdage. Men ofte hurtigere.

Vores Kunder Siger

5/5
Allan thyborøn Trawldoor

Lars Rønn Pedersen

Sales | Thyborøn Trawldoors

Et godt samarbejde er, når det hele går op i en højere enhed – helt nede på jorden.
Vi har gennem flere år arbejdet med Apollo Media. Her snakker man et sprog som vi forstår og medarbejderne i Apollo Media har et indgående kendskab til fiskeribranchen. Det er netop sådan et reklamebureau vi har brug for.

Uanset om der snakkes om visitkort, flyers, hjemmeside, SEO eller sågar analytics, så føler vi os i trygge hænder.

Sammen med vort reklamebureau skaber vi en stærk kommunikation og markedsføring.

5/5
Jakob Jensen

Jakob Jensen

Chef Skipper | Fulton af Marstal

Jeg kan varmt anbefale Apollo Media som har hjulpet os i mange år med en samlet løsning på tryksager, web, markedsføring og mail.

De er ALTID klar med råd og vejledning, og har altid kaffe på kanden, og så leverer de til tiden.
Det er vigtig for en sømand som mig!
-Når skibet sejler, så sejler den altså!

Hos Apollo Media taler de et sprog der passer til kunden, altså de tilpasser sig kundens sprog.

Mine bedste anbefalinger.

5/5

LÆS MERE OM

webshop wordpress

WEBSHOP

Står du med drømmen om din egen webshop? Du har nu chancen for at komme let igang. Vi opsætter en webshop for dig, så den er klar til at du sætter varerne på hylden

webdesign

PROFESSIONELLE HJEMMESIDER

Hos ApolloMedia laver og designer vi unikke hjemmesider. Lige fra simple onepage hjemmesider til flotte virksomheds websites, og endda til gode priser.

webhoteller

WEBHOTEL & DOMÆNER

Vi tilbyder webhotel, og salg af domænenavne til fornuftige priser.
Lad os strikke den helt rigtige webhotel løsning sammen til dig.

Priser på tekstforfatning, korrekturlæsning, seo-tekster mm. starter typisk ved 67 ører, og helt ned til 15 øre per ord. Det varierer meget fra opgave til opgave, så forespørg altid gerne en gratis pris!