Hjemmesidetekster

Lækre tekster der sælger – Hver gang!

Vi venter blot på dig!

Mere end 23 års online erfaring

VORES ERFARNE TEKSTFORFATTERE SIDDER KLAR TIL AT HJÆLPE DIG MED DIT PROJEKT, ALLEREDE IDAG!

Hvem er vores kunder?

Vors kunder dækker mange erhverv. Det er lige fra vindmølle producenter, til frisører, den lille fisker, mindre virksomheder, og til den større erhvervsdrivende. Ingen kunder er for store eller små til os.

fiskernes forsikring
danwest
as-scan
tornsberg
hvide sande

TEKSTER TIL DIN HJEMMESIDE

Vi laver professionelle tekster til din hjemmeside, hvilket vi har arbejdet med hver dag siden 1996. En del af vores mission er, at din hjemmeside skal fremstå så professionelt og toptunet som muligt – og her er dine hjemmesidetekster meget vigtige, da det er en del af det indtryk, du giver til besøgende – nye såvel som tilbagevendende – uanset om du driver en blog, en virksomhed eller blot en webshop.

Det er vigtigt for alle. Det er så absolut i din interesse at give det bedst mulige førstehåndsindtryk til nye kunder, da det er essentielt for om de bliver på siden og evt. foretager sig en handling eller et køb. Men det indtryk, som din hjemmeside gør på besøgende kunder, kan også have stor betydning i det lange løb for din virksomheds succes.

En god og professionelt lavet hjemmeside med lige præcist de rigtige tekster, der tryllebinder de besøgende kunder og får dem til at indse lige præcist dit budskab, kan betyde flere tilbagevendende kunder, flere anbefalinger, et godt ry og omdømme og i sidste ende: flere salg og flere interaktioner.

dennis hansen
PRISER PÅ TEKSTER TIL HJEMMESIDE

Vores priser på hjemmesidetekster varierer alt efter længde og behov. 

Kontakt os for et uforpligtende tilbud, så giver vi dig et godt tilbud efter præcis dine behov og ønsker.

ps: vi er konkurrencedygtige 😉

TEKSTFORFATTER TIL HJEMMESIDETEKSTER

Hos os kan du hyre en professionel tekstforfatter til at skrive de helt rigtige tekster til din hjemmeside, der både vil få dig og din virksomhed til at fremstå i det allerbedste lys muligt og skabe troværdighed, autoritet og tryghed hos kunderne, der med dette derfor også vil være mere tilbøjelige til at dele din hjemmeside med deres netværk.

Vores tekstforfattere kan trylle med ord, men de har også indgående kendskab til de psykologiske mekanismer, der får os til at få lyst til at like, dele eller trykke på køb. Vores tekstforfattere kan både skrive det blog-indlæg, du drømmer om, men de kan også skrive produktbeskrivelser, din virksomhed eller din sags historie eller anden form for webtekst, som du har et ønske om at optimere.

Det handler ikke bare om besøg, men også om handling: at dine besøgende foretager sig et eller andet som et like, en deling eller et køb. Og det er vores tekstforfattere meget dygtige til. Du betaler derfor ikke bare for flot, fejlfri og velformuleret prosa, der kan overbevise enhver, men du giver også dine midler til en garvet sælger, der ved hvad der skal til for at besøgende bliver hængende på din side, og dermed øger chancen for, at kunderne klikker på den rigtige knap.

OPTIMER DINE HJEMMESIDETEKSTER TIL GOOGLE

Er du overbevist om vigtigheden af professionelle hjemmesidetekster og skal du i gang med at få skrevet professionelle tekster til din online butik, virksomhedens profilside eller andet?

Hvorfor så ikke få se på SEO-tekster og søgeordsoptimerede tekster? SEO er en vigtig marketingsstrategi i dag, hvor søgemaskinerne har stor indflydelse på internetbrugernes trafik rundt i cyberspace.

Interesseret?

Få lavet en søgeordsanalyse her hos os, inden du går i gang, og kom godt fra start og opbyg din kreds af besøgende hurtigere og mere effektivt.

Du kan også få en gratis søgeordsanalyse på dine 10 vigtigste søgeord gratis og læs mere her om SEO-tekster, som vi også tilbyder.

dennis hansen

FÅ ET GRATIS TILBUD PÅ HJEMMESIDETEKSTER

Den typiske leveringstid er 2-3 hverdage. Men ofte hurtigere.

LÆS MERE OM

webshop wordpress

WEBSHOP

Står du med drømmen om din egen webshop? Du har nu chancen for at komme let igang. Vi opsætter en webshop for dig, så den er klar til at du sætter varerne på hylden

webdesign

PROFESSIONELLE HJEMMESIDER

Hos ApolloMedia laver og designer vi unikke hjemmesider. Lige fra simple onepage hjemmesider til flotte virksomheds websites, og endda til gode priser.

webhoteller

WEBHOTEL & DOMÆNER

Vi tilbyder webhotel, og salg af domænenavne til fornuftige priser.
Lad os strikke den helt rigtige webhotel løsning sammen til dig.

VI HJÆLPER DIG MED TEKSTER DER SÆLGER