BILREKLAME

Folie og klistermærker til din bil

Bliv set på vejene med bilreklame

REKLAME PÅ BILEN

Bilreklame eller Bilfolie er nok en af de billigste og mest effektive måder at reklamere på, så hvorfor ikke give din bil et unik look der bliver lagt mærke til at flere tusinde i bybilledet?

Hvis du alligevel ligger og kører rundt i din firmabil, hvorfor så ikke få sat et firmalogo på bilen med det samme?

Vi mener ikke et diskret firmanavn i folie på bagklappen af firmabilen er tilstrækkeligt. Du skal kunne ses, det er ikke mange sekunder i forbifarten at potentielle kunder kan nå at spotte din bilreklame. Folie Reklamen skal altså kunne ses, og opfattes rimelig hurtigt!
Udnyt mulighederne i nye materialer og teknikker til at gøre din bil til byens bedste rullende reklame. Vi kan hjælpe dig med alt lige fra det grafiske, til montering af bilfolien eller pakke din bil helt ind i folie.
Vi har lavet rigtig mange biler til virksomheder, i mange forskellige afskygninger!

BILINDPAKNING MED FOLIE

Beskyt din bil mod solens stråler, stenslag og giv bilen et fedt look med f.eks matsort folie til bilereller få printet et motiv, fx. træ baggrund, og lad os pakke din bil ind i det. Vi laver alt, kun fantasien sætter grænser. Smut ind forbi og se nogle af de biler der har været igennem vores værksted.
Priserne ligger fra 8.000,- til 16.000,- kr. Priserne er excl. moms. for en fuldindpakning af bilen

STREAMER ELLER MAGNETFOLIE

Her har du muligheden til at få printet på en folie der virker som en magnet. Den rigtige løsning til dig der har brug for at kunne skifte hurtigt eller afmontere når bilen bruges til privat brug.

Vi laver også Streamers til bilen, i kampagne folie, som er lige til at afmontere igen, når eventet eller kampagnen er overstået.
Billig og effekt synlighed

CVR KLISTERMÆRKE NUMMER OG LASTEMÆRKER

CVR klistermærker SKAL på alle gulpladede firmabiler. Loven siger at biler på gule plader skal være forsynet med CVR nummer og firmanavn. CVR numrene samt navn skal minimum laves i 3cm højde. Det gælder for firmabiler som ikke overstiger en totalvægt på 4 ton.
Vi laver CVR Klistermærker med firmanavn i alle ønskede farver, og vi sender dem selvfølgelig også gerne til dig!
Bøden for at køre uden CVR Klistermærke starter fra 5000kr.

Vi kan også lave lastemærker til din bil, nogle kalder dem også tonnage mærker.
Disse lastemærker i folie, kan vi også lave i lige den farve du ønsker dig.

BILDEKORATION SOM BILREKLAME

Vi forvandler din bil til en effektiv rullende reklame.Vi hjælper dig med at udnytte reklamepladsen på din bil? Vi hjælper dig også med grafiskdesign og montering af reklamefolien på din bil så dit budskab kommer ud.
Bilfolie er ikke skadeligt for din bil, og kan altid nemt afmonteres igen, hvis du f.eks. skifter telefonnummer.

Skal vi lave en pris på folie til din firmabil?

Så skriv til os med det samme, så laver vi en skarp pris til dig.

LÆS MERE OM

webshop wordpress

WEBSHOP

Står du med drømmen om din egen webshop? Du har nu chancen for at komme let igang. Vi opsætter en webshop for dig, så den er klar til at du sætter varerne på hylden

webdesign

PROFESSIONELLE HJEMMESIDER

Hos ApolloMedia laver og designer vi unikke hjemmesider. Lige fra simple onepage hjemmesider til flotte virksomheds websites, og endda til gode priser.

webhoteller

WEBHOTEL & DOMÆNER

Vi tilbyder webhotel, og salg af domænenavne til fornuftige priser.
Lad os strikke den helt rigtige webhotel løsning sammen til dig.