DIT ALT I EN MEDIABUREAU
I HVIDE SANDE

reklame, logo, fuldindpakning

OM OS

APOLLO MEDIA

Dit alt i en mediabureau i Hvide Sande

HVEM VI ER

Vi er dem fra den yderste klitrække – som taler et dansk alle kan forstå. Sagt på en anden måde, forsøger vi at afdramatisere noget, som for os der arbejder med tingene ikke er komplekst, men som for mange kunder, meget nemt kan fremstå diffust og usammenhængende.

Vi forsøger i vores dialog med vore kunder at bringe dramatikken ud af tingene, og tale et sprog så alle er med.

Vi ser kundens problematik omkring løsningen af en given opgave, som vores udfordring. En udfordring som vi skal løse sammen med og for kunden.

Via denne tilgang mener vi kunden kommer godt og helskindet igennem et webprojekt eller en større tryksag, og så alligvel har en føling med hvad det er vi har været igennem sammen.

Vi tager den tid – og de møder der nu engang skal til så vi alle er enige om hvor vi er henne i projekterne.

HVEM VI IKKE ER

Vi er ikke dem der i smarte vendinger krænger en masse ned over hoved på vore kunder, dette ser vi rigeligt af i branchen.

Vi skriver ikke lange salgstekster vendt og drejet så ingen aner hvad der er op ned.

Vi forsøger ikke at sælge forældede metoder – fordi det lige passer ind i vores arbejdsgang, og er de nemmest tjente penge – og fordi det lige er passer ind i vores systemer.

Vi ser ingen pointe i at tale i smarte fraser og vendinger som kunden kun bliver mere forvirret af – og ja, nogle vil skrive under på hvad som helst blot for at slippe ud af en sådan knibetang manøvre.

Vi er er ikke dem der tilbyder en ting – og sender en faktura på noget andet.

Spændende ting vi laver

HAR DU ET PROJEKT I TANKERNE?