Online Markedsføring og offline synlighed

Hvem er vi?

APOLLO MEDIA Teamet

Hvem er Apollo Media?

Vi er dem fra den yderste klitrække – som taler et dansk alle kan forstå. Sagt på en anden måde, forsøger vi at afdramatisere noget, som for os der arbejder med tingene ikke er komplekst, men som for mange kunder, meget nemt kan fremstå diffust og usammenhængende.

Vi forsøger i vores dialog med vore kunder at bringe dramatikken ud af tingene, og tale et sprog så alle er med.

Vi ser kundens problematik omkring løsningen af en given opgave, som vores udfordring. En udfordring som vi skal løse sammen med og for kunden.

Via denne tilgang mener vi kunden kommer godt og helskindet igennem et webprojekt eller en større tryksag, og så alligvel har en føling med hvad det er vi har været igennem sammen.

Vi tager den tid – og de møder der nu engang skal til så vi alle er enige om hvor vi er henne i projekterne.

Hvem vi ikke er

Vi er ikke dem der i smarte vendinger krænger en masse ned over hoved på vore kunder, dette ser vi rigeligt af i branchen.

Vi skriver ikke lange salgstekster vendt og drejet så ingen aner hvad der er op ned.

Vi forsøger ikke at sælge forældede metoder – fordi det lige passer ind i vores arbejdsgang, og er de nemmest tjente penge – og fordi det lige er passer ind i vores systemer.

Vi ser ingen pointe i at tale i smarte fraser og vendinger som kunden kun bliver mere forvirret af – og ja, nogle vil skrive under på hvad som helst blot for at slippe ud af en sådan knibetang manøvre.

Vi er er ikke dem der tilbyder en ting – og sender en faktura på noget andet.

Team Apollo Media

Her kan du læse lidt om vore medarbejdere, hvad de står for og ikke mindst brænder for. Vi spænder vidt, og der er næsten altid en af os der har en dybere kendskab til et givent emne en kunde måtte bringe op.

Vi brænder hver især for specielle emner og har mange fælles interesser også – dette gør at ideer og nye påfund hele tiden bobler frem.

Kig ind, eller tag kontakt med os – vi er altid klar til en snak om det du lige brænder for – eller skal have udført.

Kontakt

info@apollomedia.dk

EBBE HANSEN
Direktør

Ebbe bruger tiden på kundepleje og er generelt kuglestøberen i butikken, med forstand på lidt af det hele – uden at være den kloge på den trælse måde.

Dennis Bank Hansen
SEO – Webdesign
Dennis er en erfarren og dygtig online mand, han specialiserer sig i Søgemaskine optimering, linkbuilding, og design og opbygning af lækre professionelle hjemmesider i CMS systemet wordpress
Lars Tornsberg
Webredaktør

Webredaktør på FiskerForum, HavFriskFisk, HvideSande.NU samt bæredygtigtfiskeri.dk

Storytelleren Lars samler trådene ud fra samtaler, tips og research, og koger det hele sammen til letfordøjelige hverdagshistorie fra fiskeriet og Hvide Sande.