EMAIL MARKETING DER SÆLGER

NYHEDSBREVE DER VIRKER

NYHEDSBREVE DER SÆLGER

Nyhedsbreve er den billigste måde at sprede et budskab på, og dette koster kun lidt af din tid.

Vi hjælper med opsætningen af jeres nyhedsbrev så i kommer ud med jeres budskab. Hvad enten vi skal lave det hele vejen, eller undervise jer i hvordan man opsætter en mail med splittest og det hele.

SEGMENTERING AF DINE MAILS

Det er temmeligt irriterende at modtage noget som ikke er relevant for dig som person. Så del dine kunders mail adresse op. F.eks. hvis du sælger herre og dametøj, så er der ingen grund til at sende en mail om en kjole eller et par stiletter til mændene. Tanken om de måske vil købe den til deres kone er sød meeen… Its not gonna happen.

LESS IS MORE!! ALT ANDET RAGER IKKE MIG

Hvis du gerne vil sælge en bil så hold dig til bilen!! Der er ingen der gider hører om vandskade i kontorbygningen eller Bentes barns konfirmation. Hold fokus – skriv direkte og hold dig til bilen. Du har kun din læser i få minutter så lav dine nyhedsbreve korte og præcise. Skriv direkte, hold sproget levende og vær hudløs ærlig.

DET ER JO IKKE RAKETVIDENSKAB MEN…

Hvis vi nu siger at forskellen nemt kan være 50% forskel på åbnings raten, bare ved at skrive en anden emnelinje. 

Så tror du det jo nok ikke men lad en splittest bestemme det. 

Vi hjælper dig med at split teste dine mails så det kun er den mest populære der kommer ud. Det er da smart.

Vi hjælper dig med

dennis hansen

Skal vi tage en snak?

Det koster ikke noget

LÆS MERE OM

webshop wordpress

WEBSHOP

Står du med drømmen om din egen webshop? Du har nu chancen for at komme let igang. Vi opsætter en webshop for dig, så den er klar til at du sætter varerne på hylden

webdesign

PROFESSIONELLE HJEMMESIDER

Hos ApolloMedia laver og designer vi unikke hjemmesider. Lige fra simple onepage hjemmesider til flotte virksomheds websites, og endda til gode priser.