Freelance Grafiker

Hurtig, Bekvemt, Professionelt og Billig Grafisk Design!

Professionel & Billig Grafisk Designer

Freelance grafiker?

Den bedste freelance grafiker hænger ikke på træerne. Du skal vælge os, fordi vi kan hjælpe dig med at nå i mål. Vi har mere end 26 års erfaring i grafisk design og layout. Hos os får du den kvalitet, du fortjener, og vi giver dig et gennemført arbejde. Der er ingen opgave, der er hverken for stor eller lille – vi står nemlig altid klar til at udføre det ønskede arbejde for dig.

Vores mål er at være din foretrukne sparringspartner inden for grafisk design. Vi søger kontinuerligt at dygtiggøre os inden for feltet, så vi i den forbindelse kan garantere dig, at vi er absolutte eksperter. Vi er kreative i vores måde at arbejde på, og vores vigtigste opgave er at lytte til dine behov – og forstå dem. Vi sætter i den forbindelse en ære i at møde dig i øjenhøjde, og med den personlige kontakt, som du får her hos os, er du garanteret, at du bliver fuldt ud tilfreds med den veludførte opgave. En opgave vil hos os altid blive fulgt til dørs.

Vi har kunder i hele Danmark, og det har derfor ikke betydning, hvor du holder til.

Grafisk Reklame Bureau løser dine opgaver på freelance basis

Vi er et grafisk reklamebureau, der løser dine opgaver på freelance basis. Vi besidder i den forbindelse den fleksibilitet, der skal til, for at alle bliver tilfredse. Det giver dig udelukkende fordele at samarbejde med os. Det betyder nemlig for det første, at du kan få en bedre pris på din opgave, end du kan langt de fleste andre steder. Vi kan hjælpe dig med alt inden for grafisk design, og vi besidder en bred vifte af kompetencer.

Vi står i den forbindelse klar til hjælpe dig med blandt andet logodesign, et unikt banner til din hjemmeside, layout til visitkort eller grafisk opsætning. 

Vi kan også være behjælpelige med design og grafik til magasiner, brochurer og foldere. Vi kan desuden hjælpe dig med professionelt webdesign, så du kan nå i mål med din hjemmeside på præcis den måde, du ønsker. Når du vælger grafisk design hos os, får du den synlighed, du fortjener.

dennis hansen
Skal du videre?

Hvorfor vente?
Lad os komme igang med det samme.

Grafisk design til online og offline brug

Vi har stærke kompetencer inden for det grafiske design, og vi hjælper dig hele vejen fra den første, spæde idé og til det helt færdige og endelige produkt. I os får du den sparringspartner, du har brug for. Det grafiske design spiller en stor rolle for enhver virksomhed, og det kan derfor sommetider også være af helt afgørende betydning for forretningen.

Vores erfaring med opgaver inden for grafisk design er bred, og vi laver blandt andet design til tryksager, herunder visitkort og flyers. Vi står også klar til at hjælpe med webdesign på din hjemmeside, mens vi også kan bidrage med bannergrafik.

Vi kan desuden være behjælpelige med grafik til storformatprint, mens vi også hjælper med at designe og opsætte brochurer. Vi tager naturligvis altid udgangspunkt i det behov, du har, og vi skræddersyr en løsning til dig. Hos os får du den sparringspartner, der kan sikre dig succes.

 

Vores kompetencer dækker blandt andet:

Hvad koster en 
Freelance Grafiker?

En grafiker behøver ikke at være dyr.

Markedsprisen på en freelance grafiker ligger ikke fast. Vi tilbyder dig konkurrencedygtige priser på grafisk design, og du skal vide, at vi først er tilfredse, når du er det. Vi står klar med et godt og attraktivt tilbud på præcis den grafiske opgave, du ønsker at få udført. Alt, hvad du skal gøre, er blot at tage kontakt til os. 

Du betaler naturligvis altid kun for den tid, vi bruger på at løse din opgave. Vi beregner prisen på den enkelte opgave ud fra vores timepris, og hvis du ønsker vores hjælp til længerevarende opgaver, kan vi naturligvis finde frem til en endnu mere fordelagtig pris. 

Det er din tilfredshed, vi har for øje, og du kan derfor også regne med, at du hos os får grafisk design til de rigtige priser.

apollo logo

+23 års erfaring med web & grafik

Vi har siden internettets indtog i Danmark beskæftiget os med web og grafik. Du kan derfor trygt overlade dine grafiske ønsker til os

Derfor skal du vælge en freelance grafiker

Du skal vælge en freelance grafiker, fordi vi forstår det behov, du har. Vi har den erfaring, der er grundlaget for at kunne udføre din grafiske opgave på bedste vis og til størst mulig tilfredsstillelse. Hos os får du de resultater, du efterspørger. 

Kvaliteten er derfor også på sit højeste, og vi giver dig en god pris på opgaven ud fra det, du ønsker at få udført. Vi kan som regel træde til med kort varsel, og det betyder, at du ikke behøver vente længe på at nå i mål.

Skal vi lave dit grafiske design?

Vi har mange tilfredse kunder bag os, der alle har været yderst tilfredse med det grafiske design, vi har leveret. Skal vi også være behjælpelige med dit grafiske design? Så tag kontakt til os og fortæl os om dit projekt. Det er ganske uforpligtende, og vi sidder klar til at møde din forespørgsel. Vi vil gøre alt, hvad vi kan, for at du når i mål på den ønskede måde.

Uanset om dit projekt er stort eller småt, hjælper vi dig gerne. Tag kontakt til os i dag og fortæl os om din opgave, så vi kan få en uforpligtende snak om dit projekt. Du vil på den måde altid kunne få et godt tilbud. Vi tilbyder både løsning af enkeltstående opgaver samt et løbende samarbejde ved behov. Det er op til dig, hvad du har brug for, og det forpligter naturligvi ikke at tage kontakt. Vi har efterhånden allerede hjulpet rigtig mange virksomheder – og du kan blive den næste.

Lystfisker Guiden

Grafisk opsætning og layout af magasin, samt oversættelser og tryk

Grafiske Design Referencer

Har du brug for inspiration, eller blot se om stilen vi kan levere, lever op til dine forventninger?
Så tag et kig her, på et udpluk af vores referencer

Firma Julegavehæfte

Hæfte med lokale butikkers produkter, til firma julegave koncept. Grafisk design samt try.

Alshaller

Design af flyttetrailer, samt print