wordpress cms

WordPress – stadig det bedste CMS

De fleste hjemmesider, du besøger, er sandsynligvis opsat i WordPress. Med en markedsandel på ca. 35% af alle websites er populariteten af dette CMS (Content Management System) ikke til at komme uden om. WordPress har eksisteret siden 2003 og bliver ved med at fortsætte sin succes – men hvorfor er det stadig det mest populære CMS?

Vi bruger WordPress, når vi udvikler hjemmesider til vores kunder, ligesom vi yder professionel rådgivning gennem vores WordPress support. Med mange års erfaring med softwaren har vi samlet fem grunde til, at WordPress er og bliver det bedste CMS.

Personligt og responsivt design

WordPress giver dig i høj grad frit spil, når det kommer til layout. Du kan personliggøre din hjemmeside fuldstændigt efter din og din virksomheds stil. Du kan også tilpasse designet efter dit formål med hjemmesiden. Mulighederne er mange, uanset om du skal lave en personlig blog, en professionel hjemmeside til din virksomhed, en portefølje til at fremvise dine projekter eller en webshop. En god professionel side som Paulun.dk er nem at lave med wordpress, dog kræver det lidt ekstra arbejde for at få en database af huse med på. Med WordPress finder du altid et tema, der rummer de layout-muligheder, du har brug for, og som understøtter dit formål med sitet. Du kan også gøre layoutet mobilvenligt gennem responsivt design, som betyder, at siden tilpasser sig forskellige enhedsstørrelser.

Høj brugervenlighed

WordPress kræver ingen avanceret kodning, og systemet giver dig mulighed for at logge ind bag om hjemmesiden for at redigere, slette og tilføje indhold. Det er derfor nemt at komme i gang. Og WordPress’ praktiske og intuitive system kan både mærkes i opsætningen og brugeroplevelsen bagefter.

Håndtering af alle medietyper

WordPress egner sig godt til flere forskellige typer medier, ikke kun skrift. Du kan for eksempel indlejre YouTube-videoer, Instagram-fotos og lydfiler. På den måde giver WordPress dig rig mulighed for at have et samlet sted til al din markedsføring. Du kan lade visuelle elementer som video og billede opbryde teksten, så læsningen bliver lettere og mere leverende. Samtidig kan du skabe en ensartethed i din visuelle og professionelle identitet på tværs af forskellige kanaler.

SEO og utallige plugin-muligheder

Google og andre søgemaskiner elsker WordPress, og med tekster på en WordPress-hjemmeside har du rig mulighed for at arbejde aktivt med SEO. Søgemaskineoptimering er et must på alle professionelle og businessrelaterede hjemmesider i dag, og WordPress giver dig blandt andet adgang til SEO-plugins for yderligere optimering. Generelt finder du en bred vifte af plugins til systemet.

Gratis at komme i gang

WordPress er en gratis open source-software. Når du opretter en hjemmeside, betaler du derfor ikke for selve WordPress-systemet, men kun for domænet og web hostingen. Hvis du ønsker en helt gratis hjemmeside, kan du bruge WordPress’ eget domæne. Du har dog også mulighed for at opgradere mod betaling, hvor du for eksempel får adgang til plugins og flere funktioner.

WordPress er også nemt at udvide med håndlavet funktioner, hvilket betyder man sagtens kan bygge mere kompliceret funktioner hvis man har en god programmør. Sider som Colego.dk er bygget i WordPress og både kunder som kan tilgå tilbud i backend samt håndlavet template sider og meget mere!

Vi er eksperter i WordPress, og vi hjælper dig med at skabe et professionelt website, hvor du får mest muligt ud af systemets mange funktioner. Vi er altid klar til at komme med et gratis og uforpligtende tilbud. Skal du have en ny hjemmeside, eller trænger din nuværende til at blive opgraderet? Alt fra opsætning, grafik og tekstforfatning til løbende opdateringer, backups og installation af plugins – vi kan det hele.