KONVERTERINGS
OPTIMERING

af webhop eller hjemmeside
WEB

HVAD ER KONVERTERINGS OPTIMERING?

Konverteringsoptimering er som ordet dækker over, det at foretage ændringer, der får dine besøgende til at surfe rundt på din side og gerne komme i mål. For en hjemmeside kan det være at gå ind på siden kontakt os, eller for en webshop vil det være at købe produkter, og meget mere, alt kan testes. God optimering giver resultater!

Vil du ikke gerne fordoble konverteringsraten? Kom i gang nu!!

Brug AB splittest til optimering af din hjemmesides konvertering
Brug splittest til optimering af din hjemmesides konvertering

LAD KUNDERNE BESTEMME

Sammen med Google Analytics kan splittest bruges til at teste alt. Du kan skifte farver på knapper ændre overskrift flytte rundt på knapper og meget mere. Det fungerer ved at den kører 50% af de besøgene med den gamle overskrift og 50% med den nye hvis de klikker mere ved den nye så skal den selvfølgelig ændres.

Du får en stor mængde statistik i hånden til meget billige penge.

DET HANDLER JO OM PENGE

I kender det – vores egne ideer er som regel de bedste. Men kan kunderne ikke læse din super flotte lys blå skrift på din side gider de ikke være der, det koster penge. Uden splittest opdager man ikke kundernes adfærd.

Hvis du sælger “rejser til thailand” for 500 tusinde hvert år betyder det rigtig meget for dig hvis du ændre en “knap” der kan få 20% flere til at købe.

Læs mere om følgende relaterede emner

Webshop

Bliv' klar til e-handel med en professionel webshop løsning fra Apollo Media. Vi bygger webshops op i blandt andet Magento.

LÆS MERE OM WEBSHOP

SEO Optimering

Google ANalytics

Kunne det ikke være rart at vide hvor mange der besøger din hjemmeside? Hvor de kommer fra? Hvad de laver der?

LÆS MERE OM GOOGLE ANALYTICS

Andre spændende ting vi laver

HAR DU ET PROJEKT I TANKERNE?