At skrive gode seo tekster, tager tid, og kan i den grad trække tænder ud, hvis du i forvejen skal være kreativ på andre områder. At sætte sig ned og fortælle på et sprog så læseren får noget brugbart ud af det, samt optimere teksten så google forstår den, kræver koncentration, men det er bestemt ikke en umulig opgave.

Hvad er seo tekster?

Kort fortalt så er det vi kalder for SEO Tekster, altså Søgemaskine Optimerede tekster.
Men i virkeligheden bliver det mere og mere bruger optimerede tekster.
Hvad er brugeroptimerede tekster så?
Begrebet findes måske ikke i den danske ordbog, men det går i bund og grund ud på, at levere en SUPER relevant artikel / information / svar på netop det som brugeren leder efter.
En gang kunne man skrive en artikel på 3000 eller 5000 ord, og så var man sikker på at lande en plads over konkurrenten, hvis hans side / artikel kun havde 2500 ord.

Sådan er det ikke mere!
Søgemaskinen -> hovedsageligt Google, er blevet så umådelig smart at den hurtigt kan afkode om det bare er en uuuuutrooooliiiggg langtrukkent tekst, blot for at keywordstuffe og skabe indhold. Så en relevant resultat i en google søgning, kan sagtens vær en side med 150 ord og 1 billed på, hvis blot at netop denne side, vurderes at svare præcist og konkret på den angivne google søgning.

Skal jeg så ikke skrive SEO tekster?

I virkeligheden burde vi ikke kalde dem SEO Tekster, men blot Relevante, eller værdiskabende tekster.
I bund og grund skal du have lavet tekster som på den bedste måde fortæller, løser, forklarer, eller viser kunden det de er interesseret i at finde et svar på.
Der kan være flere måder at gøre det på, end blot med tekster.
Ofte har mange mennesker meget lettere ved at danne sig et overblik og overskue en forklaring, hvis den forklares i sammenhæng med visualisering, billeder, eller fx. infografik.
Et eksempel kunne være “Seotekst Cirklen” – Infografikken som vi har lavet til denne artikel omkring hvordan du skriver seotekster – se den her

Slip for besværet og lad os skrive dine SEO Tekster – læs mere her

6 Hurtige råd til SEO-Tekster

Har du mod på selv at hoppe igang med at skrive tekster?
Så har vi prøvet at gøre det let for dig, og lavet en infografik, som kort og præcist viser, og fortæller hvordan du skal gøre.
Der er ikke så meget du kan gøre forkert, hvis blot du husker på sætningen “Skab relevant indhold” så vinder du i sidste ende over dem som skaber hurtig, uinteressant indhold.
Se infografiken herunder som vi kalder for SEOTEKST CIRKLEN
Bonustips: Det som virker bedst for os, når vi skal skrive gode tekster, det er at sætte sig et sted med rolige omgivelser, og hvor der intet er til at forstyrre dig, sluk så din mobil, ISÆR facebook, den dræber al koncentrationen!

Sådan skriver du seo tekster

 

5/5 (1 Review)