REKLAME POSTKORT
I FARVETRYK

og design postkort til erhverv

PRINT

BRUG POSTKORT SOM BILLIG REKLAME FOR DIN VIRKSOMHED

Brug postkort som en central del af dit firmas markedsføring. Med et specialdesignet postkort kan du promovere begivenheder, dine produkter, dit firma, eller sende flotte julekort rundt til dine kunder, alt er muligt så giv os muligheden for at hører om dine ideer.

Kontakt os nu og hør om mulighederne!

Billede postkort

BILLED POSTKORT

Står du i den situation at du mangler et godt billede så kontakt os. Vi har en million/milliard billeder til at ligge, måske er der en der passer lige til dig. Gruppebilleder af ansatte i firmaet eller andre special opgaver løses nemt at vores fotograf.

Se mere under Foto.

POSTKORT INSPIRATION

Vi har lavet mange forskellige postkort gennem tiden her er et lille udpluk. Husk alt er muligt!

Læs mere om følgende relaterede emner

FOTO PRINT

Har du et foto du ønsker at se hver dag eller præge dine kunder med en unik vægudsmykning, så har vi løsningen til dig. Vi tjekker dit billede igennem inden print så du undgår ubehagelige overraskelser.

LÆS MERE OM FOTO PRINT

POSTERS OG PLAKATER

Vi kan levere posters og plakater til alle typer for gadestandere, såvel til inden- og udendørs skilte. Trykket er lysfast.

LÆS MERE OM POSTERS OG PLAKATER

FIRMAKALENDER

Vi laver alle typer reklamekalendere så det passer bedst til dit firma. Vores kalendere udføres i alle farver og former så virksomheds reklamebudskab bliver synligt på den bedste måde.

LÆS MERE OM FIRMAKALENDER

Andre spændende ting vi laver

ONLINE MARKEDSFOERING

Profilvideo

Lokalreklame

HAR DU ET PROJEKT I TANKERNE?