oplevelsesgaver
Projekt beskrivelse

OplevelsesGaverForAlle – Hjemmeside og tekstforfatning

Oplevelsesgaverforalle.dk henvendte sig til os, fordi de gerne ville have bygget og designet en pæn og brugervenlig hjemmeside, der tilbyder besøgende de allerbedste oplevelser fra de bedste udbydere og arrangører. De ville derfor gerne have en indbydende og overskuelig hjemmeside med tekstforfatning, der kunne konvertere.

Her kunne vi heldigvis hjælpe. Der skulle opbygges en lækker hjemmeside og udarbejdes kategoribeskrivelser, oplevelsesbeskrivelser og meget mere, som ville give besøgende lyst til at klikke sig videre.

Det var meget vigtigt, at man i teksterne med det samme kunne læse sig frem til, at udvalget af oplevelser har været nøje udvalgt og med vægt på kun det bedste af det bedste. Teamet bag OplevelsesGaverForAlle blev løbende opdateret om, hvad vi havde lavet, så de kunne give indspark til indholdet og opbygningen.

Teamet bag OplevelsesGaverForAlle fortæller om samarbejdet:

Vi benyttede os af Apollo Media til opbygning af hjemmeside og udarbejdelse af tekster, da vi skulle have en ny hjemmeside. Det fortryder vi ikke et øjeblik! Det er ikke sidste gang, vi bruger dem”.

Hjemmesiden er bygget og designet i WordPress, er hostet på en lynhurtig WordPress server (hosting) og er SEO optimeret.

Vi hører også gerne fra dig, hvis du vil have lavet en flot og brugervenlig hjemmeside med konverterende og søgemaskineoptimerede tekster.

Det skal også lige nævnes at projektet efterfølgende er blevet opkøbt af os, så vi idag står som ejere. – så meget troede vi på projektet!